قضاوت آنلاین: اصلاحات عبارتی به موجب “اصلاحیه آییننامه تعیین گروههای شغلی و ضوابط مربوط به ارتقاء گروه و تغییر مقام قضات” منشره در روزنامه رسمی، سال هفتاد، شماره 20244، ویژه نامه شماره 712، سه شنبه 15 شهریور 1393 از حیث اصلاح عبارت “معاونت آموزش و تحقیقات”به عبارت “معاونت منابع انسانی قوه قضاییه” و “معاونت منابع انسانی” صورت گرفت که تماماً در متن اعمال شد.
تذکر: هرچند آیین نامه حاضر به موجب ماده 20 آیین نامه تعیین گروه های شغلی و ضوابط مربوطه به ارتقاء گروه و تغییر مقامات قضات مصوب ۱۳ آبان ۱۳۹۶ رئیس قوه قضاییه» نسخ ضمنی گردید لکن به جهت استفاده آن در امور تحقیق و پژوهش کاربرد دارد.
آیین نامه تعیین گروه های شغلی و ضوابط مربوط به ارتقاء گروه و تغییر مقام قضات مصوب 5 شهریور 1393 رئیس قوه قضاییه با اصلاحات بعدی
شماره۹۰۰۰/۳۴۶۲۵/۱۰۰ ۱۳۹۳/۶/۹
جناب آقای سینجلی جاسبی
رئیس محترم هیأت مدیره و مدیرعامل روزنامه رسمی کشور
تصویر «آییننامه تعیین گروههای شغلی و ضوابط مربوط به ارتقاء گروه و تغییر مقام قضات» به شماره ۹۰۰۰/۳۴۴۰۰/۱۰۰ مورخ ۱۳۹۳/۶/۸ ریاست محترم قوه قضائیه جهت درج در روزنامه رسمی به پیوست ارسال میگردد.
محسن محدث ـ مدیرکل دبیرخانه قوه قضائیه
شماره۹۰۰۰/۳۴۴۰۰/۱۰۰ ۱۳۹۳/۶/۸
آییننامه تعیین گروههای شغلی و ضوابط مربوط به ارتقاء گروه و تغییر مقام قضات
مقدمه
قوه قضاییه جمهوری اسلامی ایران با توجه به وظایف مصرح در قانون اساسی مسئولیت خطیری برعهده دارد و در این مسئولیت سنگین، قضات نقش اصلی را ایفاء میکنند. به همین جهت پایش مستمر و ارزشیابی عملکرد آنان و نظاممند شدن ترفیع پایه قضایی و ارتقای شغلی قضات از مسایل زیربنایی و اصولی قوه قضاییه است. بر این اساس، آییننامه تعیین گروههای شغلی و ضوابط مربوط به ارتقاء گروه و تغییر مقام قضات مصوب ۱۳۸۹/۲/۱۹ به موجب تبصره ۵ ماده ۱۴ قانون نظام هماهنگ پرداخت کارکنان دولت مصوب ۱۳۷۰/۶/۱۳ با در نظر گرفتن مقررات تبصره ۱ ماده ۱۱۷ قانون مدیریت خدمات کشوری مصوب سال ۱۳۸۶ به شرح زیر اصلاح میگردد.
فصل اول: ضوابط ارتقاء گروه شغلی و تغییر مقام قضات
ماده۱ـ تغییر مقام و ارتقاء گروه شغلی قضات با در نظر گرفتن میزان تجربه آنان در امور قضایی، تحصیلات، فعالیتهای آموزشی و پژوهشی، ارزشیابی و توانایی آنان در انجام امور محوله بشرح مواد آتی تعیین میگردد.