دعاوی ثلاث که اصطلاح متعارف حقوقی برای دعاوی تصرف عدوانی، ممانعت و مزاحمت از حق است، از مباحثی است که قوانین حاکم بر آن در طول زمان دستخوش تغییرات و تحولاتی زیادی شد. درس دعاوی ثلاث ویژه کارآموزان قضایی دوره 184 تهران با تدریس دکتر محمد رضا ادریسیان – قاضی دادگاه تجدیدنظر استان تهران در بردارنده نکات علمی و کاربردی حقوقی مهمی است. این دوره، شش جلسه، شامل حداقل 6 فایل صوتی است که مدت هر فایل تقریباً یک ساعت و برخی نیز بیشتر از آن میباشد. بنا داریم در این ساعت از قضاوت آنلاین به مانند اولین سری انتشار فایلهای دوره کارآموزی که با عنوان فایل صوتی فایل صوتی اجرای احکام مدنی با تدریس دکتر محمد علی شاه حیدری پور در کارآموزی قضایی دوره 184 تهران صورت گرفت، سری جدید فایلها را نیز منتشر نمایم. قسمت اول-کلیات دعاوی ثلاث آماده دانلود می باشد. نظرات شما کاربران گرامی میتواند هادی ما در این راه باشد.
در اولین فایل صوتی، استاد نگاهی گذار به تحولات قانونگذاری در حوزه دعاوی ثلاث از ابتداء حکومت قانون در ایران تا زمان حاضر یعنی مواد قانون مدنی در غصب (ظهور تصرف در غصب)، قانون طرز جلوگیری از تصرف عدوانی مصوب 1309، مواد 323 و 324 قانون آیین دادرسی مدنی مصوب 1318، قانون اصلاح قانون جلوگیری از رفع تصرف عدوانی مصوب 1352 و مواد 159 به بعد قانون آیین دادرسی دادگاههای عمومی و انقلاب در امور مدنی مصوب 1379 ، نقاط قوت قانون سال 1352، نقاط ضعف قانون 1379 خواهند داشت. در همین اثناء ضمن طرح و تبیین این پرسش مهم که آیا با تصویب قانون آیین دادرسی دادگاههای عمومی و انقلاب در امور مدنی 1379، قانون اصلاح قانون جلوگیری از تصرف عدوانی 1352 بکلی منسوخ شد یا این که قانون اخیر در مواردی هنوز باقی است و به آن عمل می شود؟ دیدگاه حقوقدانان ، نویسندگان و قضات ، رویه قضایی و نظریه اداره کل حقوقی قوه قضاییه را در این رابطه بررسی و نقد نموده و در نهایت به پاسخ پرسش و دیدگاه فعلی حقوقدانان و قضات می پردازند.
همچنین استاد به وجه تسمیه نام گذاری دعاوی ثلاث، سایر اسامی مشابه ای که در این خصوص استعمال می شود، قواعد مشترک میان دعاوی تصرف عدوانی، ممانعت و مزاحمت از حق توضیحات جامعی خواهند داد. متعاقباً با طرح یک پرونده، به این سوال پاسخ خواهند داد که چنانچه متصرف عدوان علیه مالک سند رسمی ملک، دعوی تصرف عدوانی طرح نمایند، آیا می توان از مالک رفع تصرف نمود یا خیر؟ در هر حال استدلال حقوقی و قضایی چیست؟ در نهایت به خصوصیات مهم مشترک میان سه دعوی تصرف عدوانی، ممانعت و مزاحمت از حق اشاره می کنند و در اثناء آن به بحث مقصود از تشریفات آیین دادرسی مدنی خواهند پرداخت، این که آیا مراد از تشریفات فوق تنها دادخواست است و صرف دادخواست ملاک تشریفات است یا خیر، رویکرد رویه قضایی در این خصوص چیست؟ و …
- دانلود
- مشخصات فایل
- راهنمای دانلود
- گزارش مشکل
مدرس: دکتر محمد رضا ادریسیان
سال آموزش: 1395
مکان: مرکز آموزش قوه قضاییه
فرمت: MP3
حجم: 11:78 مگابایت
مدت: 00:42:07
ناشر: قضاوت آنلاین (برای اولین بار در اینترنت)
رمز فایل دانلودی : www.ghazavatonline.com (پسورد را تایپ کنید)
برای دانلود فایلهای صوتی و ویدیویی، از برنامههای مدیریت دانلود ترجیحاً Internet Download Manager استفاده نمایید. در صورت نصب این برنامه روی سیستم، به مجرد کلیک روی دکمه پخش فایل، برنامه فوق فراخوانده شده و پنجره دانلود آن به صورت Pop-up ظاهر میشود و شما میتوانید با کلیک روی دکمه Start Download فایل را به راحتی دانلودد نمایید.. همچنین اگر روی لینک مستقیم دانلود فایل کلیک نمایید، مشابه عمل فوق صورت خواهدگرفت اما در صورتی که سیستم شما فاقد برنامههای فوق باشد، با کلیک روی لینکک مستقیمم دانلود، به کمک مرورگر نصب شده در سیستم اقدام به دانلود آن نمایید. توجه داشته باشید که گاهی اوفات، در صورت بروز مشکل در دانلود فايلها، میتوانید به آخر لينک دانلود فايل، يک علامت سوال ? قرار دهيد تا فايل به راحتي دانلود شود.
لطفاً در صورت وجود مشکل در دانلود فایل یا خرابی لینک آن، مراتب را در بخش دیدگاه پست حاضر اعلام تا اصلاح شود. در صورت نیاز به ارتباط با ما، از بخش تماس با مدیر اقدام نمایید.
سلام و درود. لطفاً ادامه فایل های تدریس استاد رو هم در سایت درج کنید.
باسلام
قسمت دوم فایل استاد در حال ویرایش و آماده سازی است که در هفته جاری منتشر می شود.
سپاس از شما بایت بارگذاری سخنرانی ها که باعث بالارفتن اطلاعات حقوقی کاربران می شود. موفق و موید باشید.
با درود
ضمن سپاسگزاری از قدرشناسی شما، باعث خوشحالی است که فایل ها مفید فایده میباشند.
ضمن عرض سلام محضر مدیریت محترم سایت خدمت عالی عارضم که قسمت اول فایلهای صوتی دوره ۱۸۴ کارآموزی قضایی رو حذف فرمودید و بنده موفق به دانلود نشدم.تکلیف چیست؟
با سلام
بله، متأسفانه این امر به درخواست استاد انجام شد. برای اطلاعات بیشتر با عضویت در کانال قضاوت آنلاین، موضوع را مطرح فرمایید.