مشاوره حقوقی
مشاوره حقوقی

نحوه وصول دیه از پزشک محکوم علیه (مشاوره قضایی 9)

سئوال از خانم س.:

سلام، سوالی داشتم راجع به اجرا کردن حکم در اجرای احکام. من الان حدود 42 روزه نامه‌ام در اجرای احکامه، ولی هنوز حکم پرداحت دیه انجام نشد. می‌خواستم ببینم چرا باید اینقدر طول بکشه و مراجعه هم به دفتر اجرای احکام داشتم، میگن دکتر خاطی نامه را برده برای بیمه تا مراحل انجام کار دو ماه زمان می‌بره. می‌خواستم ببینم با توجه به امکانات الکترونیکی بروز، چطور ممکنه دو ماه طول بکشه، اصلاً چه اهرم فشاری روی این دکتر هست؟ چرا اجرای احکام پیگیری نمیکنه تا ببینه در چه مرحله‌ایه؟؟ و در نهایت به کجا باید انتقاد کرد، حداقل اهرم فشاری به کارمندان اجرای احکام بیاد.

یک سوال دیگر هم دارم و اینکه بعد از پیگیری تلفنی از بیمه، فهمیدم این پزشک قرار دادشو با بیمه تمدید نکرده از پاییز سال 95 و این حکم دیه هم از بیمه اون زمانی که بوده کسر میشه، حالا مشکل اینه که من یه شکایت دیگه مطرح کردم برای پرداخت هزینه های درمان مازاد بر دیه، حالاً اگر حکم صادر بشه ایشون که بیمه نیست، من چطوری می‌تونم دیه حکممو وصول کنم و ممکنه از کارش هم در درمانگاه بره، آیا می‌تونم الان ممنوع الخروجش کنم و چطوری مالشو، بفهمم که توقیفش کنم؟ خیلی ممنون، با تشکر.

پاسخ از ما

با توجه به دو پرسش شما که تا حدودی شیوه اجرایی متفاوت و نیازمند شرح مشروح می‌باشند، بدواً نسبت به قسمت اول که ناظر به نحوه وصول دیه از محل بیمه مسئولیت پزشک محکوم علیه‌ است، می‌پردازیم و آنگاه نسبت به چگونگی وصول دیه از پزشکی محکومی که فاقد پوشش بیمه مسئولیت می‌باشد و راهکارهای قانونی متصور در این خصوص با بهره‌مندی از تجربه عملی بدست آمده، خواهیم پرداخت که انشاءالله راهگشا خواهد بود.

منبع: قضاوت آنلاین

امتیاز شما به مطلب

لینک کوتاه مطلب: https://www.ghazavatonline.com/?p=19225


منبع: قضاوت آنلاین؛ پایگاه آموزش حقوق در قالب متن، صوت ، ویدیو، نرم افزار و خدمات مشاوره و وکالت


آموزش دریافت کد بورسی رایگان از کارگزاری آگاه در سراسر ایران

در باره علیرضا مرادی

وکیل دادگستری
قاضی اسبق دادگستری، وکیل پایه یک کانون وکلا و عضو تحریریه قضاوت‌آنلاین
بنا دارم به مصداق جمله معروف «ارزش دانش هر شخص به شمار خوانندگان آن است» تجربیات حقوقی و قضایی حاصل از 28 سال سابقه قضاوت، وکالت و مشاوره حقوقی در «موضوعات و دعاوی مدنی، تجاری، خانوادگی، حِسبی، ثبتی، ملکی، کارگری و کارفرمایی، صنفی، تعزیرات حکومتی و جزایی» را با بازدیدکنندگان به اشتراک گذارم.
دیگر نوشته‌های من | وب سایت شخصی
مشاوره حقوقی رایگان در انجمن
مشاوره حقوقی در وب سایت