زندگی نامه دکتر پرویز نوین استاد حقوق عمومی و بین الملل
دکتر پرویز نوین، در سال 1316 (ش.) در تهران به دنیا آمد. دوره ابتدایی را در مدرسه ادب و دوره متوسطه را در دبیرستان علمیه به پایان رساند. در سال 1339 (ش.) وارد دانشكده حقوق دانشگاه تهران شد و در سال 1343 (ش.) لیسانس قضایی گرفت.
دکتر نوین سرانجام در سال 1351 (ش.) با ارائه پایان نامه حكومت محلی از نظر حقوق اداری Common Law موفق به دریافت دكترای حقوق عمونی شد. در همین سال به اطریش سفر كرد و پس از دریافت دیپلم دبیرستان دولتی وین، در سال 1353 (ش.) به دوره دكترای حقوق بین الملل دانشكده حقوق دانشگاه وین راه یافت و در سال 1355 (ش.) با ارائه پایان نامه در مسئله آنشلوس كه به روابط آلمان و اطریش در فاصله جنگ اول و دوم جهانی مربوط میشود، موفق به دریافت دكترای حقوق بین الملل شد.
از اوایل دهه 1360 (ش.) همكاری خود را با دانشكده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه آزاد اسلامی تهران مركز آغاز كرد و به تدریس حقوق بین الملل و حقوق مدنی در این دانشگاه (عضو هیئت علمی) و همچنین دانشگاه علوم انتظامی و مركز علمی كشتیرانی جمهوری اسلامی اشتغال یافت.
آثار تألیفی و تحقیقی دکتر پرویز نوین
اهم آثار تالیفی و تحقیقی دکتر نوین عبارتند از:
1- كاربرد صلح آمیز از انرژی هستهای (رسالهای برای سازمان بین الملل انرژی اتمی در وین)
2- حقوق دیپلماتیك و حقوق كنسولی (رسالهای برای دانشگاه وین)
3- اختلاف مرزی پاكستان و افغانستان (مسئله پشتوكستان)
منبع: قضاوتآنلاین به نقل از کتاب چهره ها در تاریخچه نظام آموزش عالی حقوق و عدلیه نوین، عباس مبارکیان، چاپ اول، انتشارات پیدایش، تابستان ۱۳۷۷