الفبای ایلیا
الفبای ایلیا

اختراع الفبای ایلیا برای نابینایان

الفبای جدید ایلیا برای نابینایان جهان

اختراعات بشری در پی رفع یک نیاز حیاتی بوجود آمدند، با این تفاوت که گاهی دامنه پوشش آن کل جوامع انسانی است مانند اختراع لامپ، اینترنت ولی بعضاً برای رفع مشکل یک شخص مورد علاقه مخترع ایجاد شد ولی بعدها برای اقشار خاص عمومیت یافت، مانند اختراع خط بریل و ایلیا.

الفبای ایلیا توسط  Andrew Chepaitis اختراع شد. وی که علاقه زیادی به مادر بزرگ خود دارد، در هنگام استفاده مادر بزرگ از خط بریل، به دشواری آموزش و استفاده از آن برای نابینایان پی برد و تصیم گرفت برای حل آن ها، خط جدیدی ابداع کند و آن را Elia Alphabet گذاشت. برای شناخت اهمیت این اختراع، در ادامه با قضاوت آنلاین همراه شوید:

لوئیس بریل اولین بار خط بریل را در سال 1829 اختراع کرد و خدمت شایان توجهی به قشر نابینانان جهان نمود. ایراد خط بریل این است که، فردی که نابینا می شود 10 ماه طول می کشد تا آن را باید بگیرد، مدت زمان 5 تا 11 ماه طول می کشد تا با تمرین کردن، بتواند خط بریل را به سرعت روخوانی 25 کلمه در دقیقه برسد. در مقایسه با آن، با یادگیری خط ایلیا تنها چند ساعت زمان می برد تا خوانندگان این خط بتوانند در عرض چند هفته به سرعت خواندن کلمات بریل دست یابند.

در طراحی این سیستم جدید، از حروف لاتین استفاه شد که تقریباً 70 درصد مردم دنیا برای خواندن و نوشتن از آن استفاده می کنند. حروف ایلیا یک ساختار بیرونی به شکل دایره، مربع و خانه دارد که با مؤلفه های داخلی ترکیب می شوند تا حروف الفبای استاندارد را نشان دهد. این حروف را با پرینترهای قابل پرینت اشکال برجسته، می توان چاپ و با لمس کردن آن ها را خواند.

در حال حاضر، اختراع در کیک استارتری قرار دارد و تاکنون توانست 25 هزار دلار کمک جذب کند. قرار است با عمومیت یافتن استفاده از آن، این خط، جایگزین خط بریل شود.

منبع: قضاوت آنلاین

امتیاز شما به مطلب

لینک کوتاه مطلب: https://www.ghazavatonline.com/?p=28245


منبع: قضاوت آنلاین؛ پایگاه آموزش حقوق در قالب متن، صوت ، ویدیو، نرم افزار و خدمات مشاوره و وکالت


آموزش دریافت کد بورسی رایگان از کارگزاری آگاه در سراسر ایران

در باره سینا ستایش

سینا ستایش
کارشناس آی تی و علاقمند به مطالب حقوقی، ادبی، علمی، تاریخی، روانشناسی، انگلیسی و ورزشی.
افتخاری است که تجربیات و دانسته‌های خود را در بخش «وبلاگ» با خوانندگان به اشتراک گذارم. شما می توانید با اعلام نظر خود مرا در این هدف یاری رسانید.
تمام نوشته‌های من
مشاوره رايگان در انجمن