دكتر فرانسيس آدولف پرني، مشهور به موسيو پرني، باني و پيشنهاد دهنده گشايش مدرسه عالي حقوق در ايران و نخستين رئيس اين مدرسه بود. او دكتراي علم حقوق در شاخه كيفري را از فاكولته پاريس دريافت كرده و مدعي العموم (دادستان) دولت فرانسه بود.
موسيو پرني، به دليل نياز وزارت عدليه و دولت وقت به مستشار حقوقي عالي رتبه، به درخواست دولت وقت و موافقت رسمي رئيس جمهوري فرانسه، به ايران آمد. در يازدهم اوت 1911 (م.) به عنوان مستشار حقوقي و مشاور عالي قضايي (در كابينه صمام السلطنه و به هنگام وزارت عدليه حسن پيرنيا) به استخدام وزارت عدليه درآمد.
با شروع جنگ بين الملل اول، دكتر پرني به فرانسه رفت و پس از پايان جنگ به ايران بازگشت. مراجعت او با وزارت نصرت الدوله فيروز در وزارت عدليه و وثوق الدوله در وزارت خارجه مصادف بود. در اين زمان موسيو پرني (همان طور كه در تاريخچه مدرسه عالي حقوق در کتاب گفته شد) پيشنهاد تاسيس مدرسه عالي حقوق را ارائه كرد و پس از بررسيها و تلاشهاي فراوان، در زمان تجديد ششمين دوره كنترات او با وزارت عدليه، سرانجام پروژه پيشنهاد تاسيس مدرسه عالي حقوق او مورد پذيرش قرار گرفت. او پس از گشايش مدرسه عالي، در كنار رياست بر امور مدرسه، به تدريس دروس حقوق جزا و اصول محاكمات كيفري پرداخت.
موسيو پرني، علاوه بر فعاليت در مدرسه عالي حقوق، به دليل ماهيت شغلي خود به عنوان مستشار حقوقي وزارت عدليه، عضو كميسيونهاي مختلف تهيه و تدوين قوانين بود كه به عنوان نمونه ميتوان از كميسيون آيين دادرسي كيفري، كميسيون امتحانات از قضات استخدامي عليه و كميسيون ترفيع رتبه قضات، نام برد.
در دهم صفر 1330 (هـ . ق.) و همچنين سال 1335 (هـ . ق.) نشانهاي عالي علمي كشور به پاس خدمات علمي و قضايي ارزنده دكتر فرانسيس آدولف پرني، به وي اعطا شد. موسيو پرني پس از سازماندهي مدرسه عالي حقوق و واگذاري پست رياست مدرسه به محمد علي فروغي (ذكاء الملك) و خاتمه مدت ماموريت خود در ايران، در سال 1925 (م.) به فرانسه بازگشت.
منبع: قضاوتآنلاین؛ به نقل از مباركيان، عباس، چهره ها در تاريخچه نظام آموزش عالي حقوق و عدليه نوين، چاپ اول، انتشارات پيدايش، تابستان 1377