صدور آرای معارض قاضی در یک دعوی

نمایش 3 پاسخ رشته ها
  • نویسنده
    نوشته‌ها
    • #75123
      آواتار حقوقی قضاوت آنلاینAlifarahmand
      • مشارکت‌کننده

        با سلام

        مورد کلاهبرداری شخصی واقع شده ایم

        مورد معامله 24 تن برنج هندی سال 98 بوده که کلاهبردار با صدور چک اقدام به خرید نموده و ما نیز کالا رابه انبار ارگانی تحویل داده ایم، غافل از این که تبانی در کار است و شخص واسط با همکاری ارگان اقدام به واسطه گری و هدایت کالا به انبار می کند و پس از تحویل بار مبلغ به حساب واسط واریز و نامبرده با بستن تلفن های خویش و ترک محل و ارسال پیامک های ضد النقیض و بعضاً تهدید به شکایت و غیره وقت کشی کرده و دست آخر با شکایت از فروشنده بدلایل واهی از جمله کیفیت بد کالای تحویلی و یا کسری بار درخواست استرداد چک را می نماید.

        (طبق تحقیقات بعمل آمده نامبرده با ثبت 4 شرکت و کلاهبرداری های وسیع در مناطق مختلف به این امر اشتغال دارند که پرونده های وی همی اینک بدست ما رسیده است)

        (با توجه به این که خوشبختانه بار را شخصاً تحویل داده ایم و بارنامه در دست داریم و از انبار هم حین تحویل کالا قبض انبار گرفته ایم، قبل از واریز وجه کالا به حساب واسط به دفتر ارگان مراجعه و از ایشان خواستیم وجه کالا را به حساب خود ما که مدارک مثبته داریم، واریز نمایند (به دلایل فوق) که با برخورد تند مسئولین آنجا مواجه شده (در حد فحش و ناسزا که بسیار عجیب بود از یک ارگان بنام دولتی!!) و تقریبا طی یک ساعت حضور در آنجا متوجه تبانی بین افراد شده و با ارسال نامه خواستار توقف پرداخت وجه به حساب واسط شدیم که طبیعتاً آنها اینگونه عمل نکردند!

        اما موضوع از جایی عجیب و اندکی پیچیده می شود که:

        1) در پرونده کرج ایشان بعد از پیگیری های مال باخته و اخذ حکم جلب (همانند ما) کم کم در دادگاه مورد سئوال های عجیب و غریب دادستان قرار می گیرند که نهایتاً به این نتیجه می رسند که قاضی از قضاوت عادلانه عدول کرده و ظاهرا سفارشی در میان است! دست آخر قاضی آن شعبه قرار جلب دادرسی صادر می فرمایند!

        2) بنده نیز چون با شکایت مشابه در همان تاریخ در شعبه تهران مواجه شده بودم (استرداد چک و غیره) که البته با مدارک مثبته دفاع کرده و 2 ماه منتظر جواب شعبه ماندم، با توجه به موضوع کرج حساس شده بودم و بعد از طولانی شدن روند صدور رای توسط شعبه، به آنجا مراجعه کرده و با فشار به منشی دادگاه متوجه شدم که رای صادر شده اما در سامانه ثنا درج نشده بوده (رأی به طرز صریح و واضح قرار عدم استماع داده شده بود، به خاطر دلایل روشن از جمله بی سر و ته بودن موضوع داخواست شاکی (واسط) که از آن جمله استناد به شماره ای که نه شماره چک صادره است و نه شماره پرونده و نیز صدور حکم جلب را رعایت قانون و … رای قطعی صادر شده بود)

        کپی برابر اصل رای را گرفته و با خیال راحت مراجعه کردم.

        اما:

        3) هفته پیش ابلاغی در ثنا بارگذاری شده است که مجدداً برای همان شماره پرونده رای صادر گردیده!!

        اما این بار با قید ” صرف نظر از شرح خواسته…” حکم جلب صادره ضمن رعایت قوانین بوده و غیره… اما نکاتی را اضافه کرده که جای ابهام داشت و بنظر پیغامی را به شاکی می رساند! که بنده نگران شدم که موضوع از چه قرار است؟؟ و نکته بسیار عجیب تر اینکه رای صادره قابل اعتراض!!!

        و دو روز بعد از آن اخطار تبادل لوایح دال بر اینکه

        شاکی به استناد همان موضوعاتی که قاضی محترم اضافه کرده بودند، به پرونده اعتراض کرده و درخواست رسیدگی داده اند!

        نمی دانم از این واضح تر می شود عنوان کرد که شخص محترم کلاهبردار به کمک ارگان مذکور و قضات دادگاه ها و 4 شرکت ثبت شده شان مشغول کسب و کار کلاهبرداری هستند یا خیر؟

        سوال اما اینجاست؟

        1- تبادل لوایح کرده و جواب شعبه را بدهم
        یا
        2- شکایت کرده و از قاضی به خاطر صدور دو رای متناقض سئوال بپرسم؟؟

      • #75130
        آقای حقوقسیروس کبیری
        • مدیر انجمن

          با سلام

          پاسخ به اعتراض در اولویت قرار دارد.

          برای آشنایی با شرایط طرح شکایت انتظامی از قاضی و آثار آن در دعوای اصلی به «شرایط شکلی شکایت انتظامی از قاضی در دادسرای انتظامی قضات و آثار سلبی آن» مراجعه کنید.

        • #75198
          آواتار حقوقی قضاوت آنلاینAlifarahmand
          • مشارکت‌کننده

            ضمن تشکر از ارائه راهنمایی!

            آیا نیاز هست که توجه قاضی را به شرایطی که حادث کرده اند جلب کنم و با قید احتمال شکایت از وی به دلیل صدور دو رای با محتوی غیر یکسان در دو تاریخ مختلف و باز کردن مسیر اعتراض و احیانا امکان ابطال اجرائیه صادره برای شخص واسط؛ جلب کرده و خواستار بازگشت به مسیر قبلی بنمایم؟؟

            و در مجموع آیا شکایت از قاضی بکنم یا خیر؟

            این در حالیست که اصلا تمایلی به پیگیری قضایی و رفت آمد به دادگاهها برای امور شخص واسط نیستیم و حتی با وجود داشتن جلب شخص واسط آنرا هم پیگیری نکردیم (لزومی ندیدیم چون بار تحویل شده تحویل انبار ارگان شده نه ایشان که بخواهیم از ایشان مطالبه وجه نمائیم!

            خاطر نشان می دارد نامبرده مبایعه نامه ملکی را بعد از تبادل کالا جهت نشان دادن حسن نیت و تضمین پرداخت ارائه کردند چون پیگیری های بنده از ارگان مربوطه به نوعی باعث سردرگمی و ایجاد تنش در آنجا شده بود!

            البته مبایعه نامه حق عزل وکیل و غیره داشته و ما همانروز خواستار بازگرداندن آن شده بودیم که واسط از همان روز به بعد متواری شد) چون منتظر دادگاه ارگان هستم تا کالا را مسترد کرده و دست واسط را تهی کنیم، البته ظاهرا دستان ایشان قوی تر از اینهاست در اینگونه مسائل!

            از طرفی با این روند نگران نفوذ نامبردگان در دادگاه استرداد کالا نیز شده ایم! با گذشت 8 ماه از تاریخ تحویل کالا و خسارت مالی فراوان و تحمل دشواری ها تنها امیدی که داریم احقاق حقوق با تکیه بر مدارکی است که در دست داریم!

            جهت استحضار:

            واسط پرونده های مشابهی در دادگاه های زیر دارد:

            کرج>> واسطه گری در معامله باطری جهت نیروگاهی در تالش برای ارگان (واسط با شکایت مشابه در صدد استرداد چک های واگذار شده به فروشنده میباشد )

            تهران>> دو پرونده جهت معامله پتو و قاشق و چنگال به ارزش 1.5 میلیارد تومان (همزمان با خرید برنج ما اتفاق افتاده اند و کالا تحویل همان ارگان شده است متاسفانه کالا را واسط تحویل داده و فروشنده ها دستشان تهی مانده است)

            کرمانشاه>> پرونده کلاهبرداری (فعلا اطلاع از محتوی ندارم)

            زنجان>> کلاهبرداری از یک پروژه نیروگاهی (فعلا اطلاع از محتوی ندارم)

          • #75199
            آقای حقوقسیروس کبیری
            • مدیر انجمن

              با سلام

              همانگونه که در پاسخ قبلی بیان شد، در شرایط فعلی تمرکز اصلی باید در دفاع از پرونده باشد.

              با توجه به این که حسب ادعای شما تخلف در قبل صورت گرفت، طرح شکایت انتظامی در اثنای دادرسی توصیه نمی شود.

          نمایش 3 پاسخ رشته ها
          • برای پاسخگویی وارد انجمن شوید.