دعوای ابطال سند رسمی ملک

• این موضوع 5 پاسخ، 5 کاربر را دارد و آخرین بار در 10:33در2020/08/16 بدست لوگوی قضاوت آنلاینمدیر به‌روزرسانی شده است.
نمایش 5 پاسخ رشته ها
  • نویسنده
      آواتار حقوقی قضاوت آنلاینr.hesam.d
      • مشارکت‌کننده

با سلام
        ساختمان نیمه کاره ای که بین مالک و سازنده بصورت سه دانگ مشاع تقسیم شده و واحد های آن توسط سازنده به چند نفر پیش فروش شده است، سازنده (مالک سه دانگ مشاع) بابت تضمین یکی از قراردادهای پیش فروش، چکی را تسلیم پیش خریدار کرده و به دلیل عدم اجرای تعهداتش پیش خریدار اقدام به به اجرا گذاشتن چک مذکور در اداره ی اجرای اسناد رسمی نمود.

پس طی مراحل قانون و به مزایده گذاشتن ملک مذکور و عدم وجود خریدار در مزایده، اداره‌ی اجراد اسناد رسمی اقدام به انتقال ملک مورد نظر به بستانکار چک و اخذ مازاد طلب طبق آیین نامه اجرای خود نمود.

حال پس از انتقال قطعی (اجرایی) که بصورت قهری نیز بوده، شخص دیگری از پیش خریداران با سند پیش فروش بنگاهی (سند عادی که سه دست چرخیده) دادخواست ابطال سند رسمی را تقدیم نموده و قاضی محترم نظر به ابطال سند رسمی دارد و بیان می دارد که واحد مورد نظر این دادخواست باید از سند رسمی جدا گردد و به خواهان پرونده منتقل گردد.

با توجه به اینکه سازنده (مالک قبلی سند رسمی) بابت بدهی طی یک فقره چک به شخص دیگری، وجه پرداختی مازاد ارزش ملک را تسویه کرده، مالک فعلی باید دادخواست جداگانه بدهد و خسارات و کسری این واحد را از سازنده بخواهد.

نظر شما استاد عزیز و بزرگوار چیست؟

ترازوی عدالتکیانوش جاودانی
        • مدیر انجمن

با سلام

در سئوال مشخص نیست که مقصود از تضمین چیست و آیا چک ضمانت اجرای عدم اجرای تعهد بوده یا تأخیر در انجام آن، ارزش ملک پیش خریداری شده و مبلغ چک چیست، ملک به چه مبلغی در مزایده مورد معامله قرار گرفت و در نهایت به چه مبلغی به شخص فوق انتقال داده شد.

مع الوصف، با صدور حکم به ابطال سند رسمی معامله، مشخص می شود که عملیات اجرایی، مزایده و در نهایت انتقال مزبور قانونی نبوده و در نتیجه وضعیت پیش خریدار به حالت قبل بر می گردد که در این صورت، اگر عملیات اجرایی باطل شده باشد، چک باید به نامبرده تحویل تا وی بتواند با طرح دعوای مستقل و با استناد به سابقه پرونده های اجرایی و ابطال سند رسمی مبادرت به مطالبه وجه آن و مازاد مبالغ پرداختی نماید.

آواتار حقوقی قضاوت آنلاینmehdii
          • مشارکت‌کننده

با عرض سلام

واحد آپارتمانی را به صورت قولنامه و با توافق بدون پارکینگ فروخته ام ولی بخاطر هزینه هنگام انتقال سند پارکینگ رو از سند پاک نکردم.

حال بعد چند سال، به استناد سند، خریدار از بنده شکایت کرده و خواهان پارکینگ بوده و با وجود قولنامه، دادگاه حتی با اذن به این که بله بصورت توافقی و بدون پارکینگ واحد فروخته شده، باز رای به نفع خریدار داده است.

آیا من می توان در خواست ابطال سند بدم یا راه حل دیگری دارد؟

ممنونم

لوگوی قضاوت آنلاینمدیر
            • مدیرکل انجمن

با سلام

سئوال شما بر خلاف «بند 3 ضوابط طرح پرسش حقوقی در انجمن های مشاوره قضاوت آنلاین» مطرح گردید.

بخش پاسخ تاپیک های انجمن، برای اعلام نظر اعضاء نسبت به سئوال مطرح شده در تاپیک و یا پاسخ داده شده به آن است و برای طرح سئوال جدید، مجاز به استفاده از این بخش نمی باشید.

طرح سئوال جدید تنها با بازکردن تاپیک جدید در انجمن مرتبط با آن مجاز است. به این جهت، سئوال شما با تاپیک «دعوای ابطال سند به علت عدم فروش پارکینگ» در انجمن «دعوای ابطال» مطرح تا بدان پاسخ داده شود.

لطفاً برای انتظام مطالب انجمن ها و سهولت دسترسی اعضاء و بازدیدکنندگان «قوانین انجمن» را رعایت نمایید.

آواتار حقوقی قضاوت آنلاینsalar
              • مشارکت‌کننده

باسلام

سوال من راجع به ابطال سند رسمی است که از قبل طراحی شده و با خیانت عروسمان و ربودن اسناد و دادن آنها به مالک اول که چشم دنبال ملک داشت و ارزش قیمت ملک تا سوزاندن سیم کارت و قبلش با دستکاری تلفن پدرم و حتی قبل از آن هم وقتی به خونه پدرم رفت و آمد داشت با دستکاری تلفن سامانه ابلاغ پدرم

بعد از یک سال از جریان دادگاه خلع ید و دستور فروش و مزایده ملک گذشته بود تا روز کارشناسی قیمت برای مزایده که توسط آشنایی از قبل من با کارشناس از این مزایده مطلع شدیم.

بعد از طلاق الان با مالک اول ازدواج کرده و سند رسمی 6 دانک اعیانی بنام مالک و بعدا 3 دانگ به نام عروس ما به صورت رسمی و قطعی انتقال شده.

پدرم فقط یه وکالت نامه محصری داریم که اونم نسخه المثنی هست که مشخص میکنه 16 سال قبل این آپارتمان از طرف مالک که همین فروشنده اول هست به پدرم واگذارشده و حق فروش و انتقال و اخد سند مالکیت رسمی را هم به پدرم داده.

پدر من یه وکالت به من و همسرم داده بدون پول وریگتن و بعد از تسویه وام مسکن توسط پدرم شرایط برای در آوردن کامل ملک از دست ما توسط عروسمان و مالک اول و طرح دعوای خلع ید پیش رفته.

ما با مالک مبایعه نامه نداریم و منکر هرگونه معامله با ماشده. پدرم در اصل آپارتمان را دلال خرید کرده و با اون قولنامه نوشته که اونم به سرقت رفته.

من دلال را پیدا کردم و قراره قولنامه دستی را که با پدرم نوشته بشرطی که هرینه ها را من پرداخت کنم. این موصوع را در چند قسمت در این سایت مطرح کردم و به دلیل نداشتن مدارک نتونستم پیشرفتی کنم.

لطفا بفرمایید:

اول باید اثبات مالکیت را مطرح کنیم یا ابطال سند رسمی را؟

لوگوی قضاوت آنلاینمدیر
                • مدیرکل انجمن

با سلام

سئوال شما بر خلاف «بندهای 6 و 12 ضوابط طرح پرسش حقوقی در انجمن» در تاپیک حاضر مطرح گردید.

با توجه به که قبلا سئوالات خود را در تاپیک های:

تدلیس در طلاق از سوی زوجه

آثار وکالت در خرید و فروش ملک

مطرح نمودید، برای پاسخگویی به همان تاپیک ها مراجعه نمایید. مدیران انجمن ها به سئوالات شما پاسخ خواهند داد.

لطفاً برای حفظ نظم مطالب «قوانین انجمن» را رعایت نمایید.

نمایش 5 پاسخ رشته ها
              • موضوع ‘دعوای ابطال سند رسمی ملک&#8217 برای پاسخ های جدید بسته است.