برچسب ها: آزاد سازی حساب بانکی, انسداد حساب بانکی, بستن حساب کاربری, حل مسدود شدن حساب بانکی, حل مسدودی حساب بانکی, دلایل مسدوی حساب بانکی, رفع انسداد حساب بانکی, رفع مسدودی حساب بانکی, مسدود سازی حساب بانکی, مسدود شدن حساب کاربری, مشکل بسته شدن حساب بانکی
- این موضوع 1 پاسخ، 2 کاربر را دارد و آخرین بار در 07:49در2020/07/10 بدست علیرضا مرادی بهروزرسانی شده است.
-
نویسندهنوشتهها
-
-
2020/07/07 در 08:13 #71912
با سلام
بنده چند ماه پیش به علت بدهی وام مسکن در دادگاه محکوم شدم و جلوی حساب ضامن و حساب بنده مسدود شدند.
بعد به بانک مراجعه کردم گفتن باید اصل وام را بدی یعنی ۵۸۰۰ من که بشدت مشکل داشتم، از با هزار بدبختی نصف پول جور کردم، دادم.
چند ماه فرصت دادند بعدش تا چند روز پیش دوباره حساب من و ضامن را مسدود کردند.
دوباره به بانک مراجعه کردم، گفتن ۵ میلیون بده این بار به دلیل نبود پول اون خونه ای که با پول وام نصفه نیمه ساخته بودم، مجبور شدم نصف آهن هاشو در بیارم بفروشم تا ۵ میلیون جور کنم.
وقتی ۵ میلیون را به بانک ملی دادم، گفتن خب دستت درد نکنه، حالا برو اصل وام ۴ تومنم بیار! این که گفتف سرم سوت کشید.
لطفا شما بگید جریان چیه، بنده سواد درست و حسابی ندارم،
چطور شده که وام ۴ میلیونی شده ۱۴میلیون، بعدش من باید پول به دادگاه می دادم یا به بانک؟
بعضی میگن اشتباه کردی به بانک دادی، باید می رفتی اجرای احکام اونجا پرداخت می کردی، بانک ازت سو استفاده کرده.
لطفا شما بگید، چیکار کنم، ندارم دیگه، یه ریال بدم.
اگه از اول میگفتن اینقدره، میگفتم منو ببرید زندان، پول ندارم، چرا از اول نگفتن اینطوریه.
اگه راهی هست، لطفا بگید، پیگیری کنم
اگه نیست، چیکار کنم، برای ضامن دردسر نشه، منو ببرن زندان دست از سر ضامن بردارن.
آیا راهی هست؟
-
2020/07/10 در 07:49 #72189
با درود
در سئوال نحوه محکومیت بدهکار و ضامن، مبلغ محکوم به و چگونگی و مرجع صدور دستور انسداد حساب های بانکی معین نیست.
بنابراین، بر مبنای مفروضات معمول، پاسخ سئوالات شما به شرح زیر ارائه می شود:
1- با فرض این که دستور انسداد حساب های بانکی شما و ضامن را اجرای احکام دادگاه حقوقی صادر نموده باشد، رفع آن نیز باید از سوی این مرجع صورت گیرد.
2- هرچند با توجه به وجود حکم محکومیت دادگاه حقوقی و پرونده اجرایی بهتر بود که از طریق اجرای احکام حقوقی دادگاه اقدام به پرداخت محکوم به می نمودید، لکن عدم اقدام شما به این کیفیت به معنای بی اعتبار بودن پرداخت های مستقیم به بانک که ظاهراً متضمن پوشش بخشی از محکوم به می باشد، نیست.
3- مطابق رویه معمول بانک ها، در صورت مستقیم گیرنده تسهیلات و ضامن وی برای تسویه بدهی اعم از اصل و فرع، آنان میزان سود و خسارات تأخیر تأدیه را بیش از تعرفه بانک مرکزی محاسبه و اخذ می کنند.
به جهت فوق، در صورت امتناع تسهیلات گیرنده و ضامن از پرداخت مبالغ ادعایی بانک و متعاقبب آن مراجعه بانک به دادگاه برای مطالبه مبالغ فوق، افرادی که از موضوع مطلع هستند، ادعای بانک را نپذیرفته و از دادگاه درخواست کارشناسی برای محاسبه سود و خسارت براساس تعرفه بانک مرکزی می نمایند که نتیجه آن محاسبه مبلغ کمتری است.
به نظر می رسد، در پرونده شما امر فوق رعایت نشده، در نتیجه در هر مرحله از پرداخت، بانک مبلغ دیگری را به شما اعلام می کند و از طرف دیگر، احتمال می دهند که اگر کل مبالغ را یکجا به شما اعلام نمایند، به جهت زیادی آن، از پرداخت منصرف شوید.
4- به جهت عدم اطلاع از جزئیات پرونده موضوع سئوال، به ویژه احکام صادره، نمی توان نسبت به نحوه محاسبه دادگاه اعلام نظر نمود.
پیشنهاد می شود، در اولین فرصت به اجرای احکام مربوطه مراجعه و ضمن شرح ماوقع، رسیدهای پرداخت های مستقیم صورت گرفته به بانک را ارائه تا با میزان محکوم به تطبیق و از کل آن کسر نموده و در صورت استیفای کامل آن نسبت به صدور رفع انسداد حساب های بانکی شما و ضامن اقدام نماید والا برابر دستور قاضی اجرای احکام نسبت به پرداخت مابه التفاوت محکومبه اقدام تا متعاقباً دستور فوق صادر شود.
-
-
نویسندهنوشتهها
- برای پاسخگویی وارد انجمن شوید.