برچسب ها: امتناع از قبول مدارک, تخلف انتظامی قاضی دادسرا, تخلف انتظامی قاضی دادگاه, شکایت از قاضی, شکایت از قاضی دادسرا, شکایت از قاضی دادگاه, شکایت از قضات
- این موضوع 1 پاسخ، 2 کاربر را دارد و آخرین بار در 15:20در2019/08/16 بدست علیرضا مرادی بهروزرسانی شده است.
-
نویسندهنوشتهها
-
-
2019/08/16 در 13:46 #44692
سلام جناب وکیل
نماینده کارفرماهایم با وجود این که بارها کتبا صحت مطالباتم را خودش و چهل نفر از کارفرماهایم گواهی کردند ، ناگهان تهدیدم کرد و از مرداد ۹۷ حقوقم قطع کرد و گفت چون با قاضی فلان شعبه رفیق است و چون مسؤل دوربین های مداربسته آن دادگاه است یا باید طلبت ببخشی و… یا تهمت جعل می زند.ده تا از کارفرماهایم تهدیدهای نماینده خود را کتبا شهادت دادند و گفتند برو اداره کار شکایت کن که بابت این موضوع هر دو حکم هیات تشخیص و هیات تجدید نظر اداره کار به نفع من صادر شد اما با اینکه در حال اجراست هم نمی دهد هم مانع پرداخت توسط خود کارفرماهایم شد و وقتی مامور ابلاغ آمد، حکم را به عنوان نماینده همه تحویل گرفت و مخفی کرد و من خودم با کمک ده پانزده نفر از کارفرمایم حکم به همه آنها ارسال کردم.
ایشان در شورای حل اختلاف علیه من شکایت کرد اما حکمش طبق ماده ۲ ایین دادرسی نوشته بودند ادعایشان رد شد اما گفت تنها هدفش اینست که دوسالی دنبال طلبت بدوی.
به حکم قطعی اداره کار اعتراض کرد و در دیوان عدالت در حال رسیدگی است و به حکم شورای حل اختلاف اعتراض کرد و پرونده دقیقاً به همان دادگاه و همان شعبه ای رفت که یکسال قبلش تهدید می کرد و بدون ارائه مدرکی سعی می کند نصف طلبم را ندهد و قراردادها را باطل کند تا مطابق آنها سنوات و بیمه …بمن ندهد.
در جلسه رسیدگی اولیه به قاضی عرض کردم لایحه و مدارکم آوردم که ثابت می کند این وکالت از سوی کارفرماهایم ندارد و اصولا شکایتش واهی است و قصدش فقط طولانی شدن دادرسی و اذیت کردنم است اما قاضی لایحه و مدارک من را قبول نکرد و نگاه هم نکرد و اگر لایحه و مدارکم روی پرونده نباشد، ممکنه نیمی از طلبم پایمال کند.
بارها کارفرماهایم با من توافقی به سازش رسیدند اما ایشان هر صلح و سازشی را برهم زد و حتی به خود کارفرماهایم اتهام زد گفت هرکس بخواهد طلبش را بدهد او شکایتش می کند.
حالا هر وقت مامور اجرا میاد ، می گوید من کاره ای نیستم و هر وقت به دادگاه می رود می گوید نماینده همه است.
بیش از بیست نفر از کارفرماهایم کل عرایضم و تهدیدهای نماینده خودشان و هدفش از شکایات و…گواهی کردند و نوشتند شکایتش کاذب و واهی است و حق ندارد به نمایندگی از ما علیه کارگرمان شکایت کند.
بابت یک موضوع و یک پرونده، سه محکمه حکم داده و در دیوان عدالت هم در حال رسیدگی است و در تجدیدنظر حقوقی هم الان درحال رسیدگی است .
آیا قاضی می تواند لایحه مرا قبول نکند؟
چون حقیقت نوشتم که ادعایش کذب و هدفش اذیت کردن است و باید برای روشن شدن قضیه، همه کارفرماهایم را دعوت بفرمایید. ایشون نه مالک کل محل کارم است و نه وکالت قانونی از کارفرماها دارد. در چند محکمه محکوم شده و باید برای ادعایش مدرکی ارائه کند .
اگر حکم دادگاه تجدید نظر صادر شود و حقم پایمال کند مثلاً بیمه و سنوات و مرخصی و اضافه کاریهایم و…که دهها بار توسط ۵۳۰ نفر گواهی شده ، اگر نادیده گرفته شود، آیا به حکم می توانم اعتراض کنم ؟
آیا بابت اینکه تهدیدم می کند و یک موضوع را در دادگاه های مختلف مطرح می کند و حتی می گوید هدفش فقط اینست بدون دریافت حقوق ماهانه بیش از دو سال بدوی و اذیت شوی، آیا می توانم در دادگستری کل در مرکز استان شکایتش کنم، مخصوصاً می گوید طلبت نمیدم چون طرف قرارداد با دادگاه بابت دوربین مداربسته است، لذا به حرفش گوش می دهند ولی به مدارک تو اصلا نگاه هم نمی کنند. هرچه هم گفته انجام داده .
لطفا بزرگواری بفرمایید بنده را راهنمایی بفرمایید .
ممنونم -
2019/08/16 در 15:20 #44716
با درود
از آنجایی که سئوالاتی که مربوط به انجمن های جرائم و مجازات، حقوق کار و تأمین اجتماعی و قضات است را یکجا مطرح نمودید که پاسخ گویی به همه آنها در اینجا موجب برهم خوردن نظم مطالب منتشره در انجمنها میشود، ناگزیر در انجمن حاضر تنها به سئوال مربوط به تخلف انتظامی قاضی را پاسخ داده می شود.
با توجه به بند 3 ماده 16 قانون نظارت بر رفتار قضات مصوب 17 مهر 1390 مجلس شورای اسلامی، امتناع قاضی از پذیرش مستندات و لوایح طرفین و وکلای آنان جهت ثبت و ضبط فوری در پرونده، تخلف انتظامی قاضی محسوب شده و قابل شکایت و تعقیب در دادسرای انتظامی قضات است.
پیشنهاد می شود برای آشنایی با قریب به 70 نوع تخلف قاضی تاپیک:
برای آشنایی با نحوه طرح شکایت و مدارک لازم برای آن و آثار شکایت انتظامی در پرونده دادرسی تاپیک:
و این که شاکی انتظامی حداکثر تا چه مدت فرصت طرح شکایت را از قاضی دارد، تاپیک :
- مرور زمان تخلف انتظامی قضات و تأثیر اثبات تخلف قاضی در پرونده دادرسی
را مطالعه نمایید.
برای پاسخگویی به سئوال مربوط به تهدید به تاپیک «شرایط جرم تهدید به ضرر های مالی» و پاسخ سئوال قطع حقوق کار و تجدیدنظرخواهی به تاپیک «ضمانت اجرای قطع حقوق و مزایای کارگر از سوی کارفرما» مراجعه کنید.
-
-
نویسندهنوشتهها
- برای پاسخگویی وارد انجمن شوید.