ابطال سازش نامه تنظیمی در دادسرا

نمایش 3 پاسخ رشته ها
  • نویسنده
      آواتار حقوقی قضاوت آنلاینAtifa
      • مشارکت‌کننده

ویلایی را طی مبایعه نامه و وکالت بلاعزل در اسفند ۹۸ خریداری نموده و به مدت سه ماه در آن اقامت کردم.

با بالا رفتن عجیب قیمت ملک در ۳ ماه گذشته، فروشنده خواستار فسخ قرارداد شد که قطعاً مخالفت نمودم.

در پی غیابم در ملک، فروشنده به همراه ۳ نفر اوباش، قفل ورودی ویلا را تخریب و آنجا را تصرف عدوانی نمودند.

شکایت کیفری کرده و متوجه شدم قاضی پرونده همان شخصی است که قبل از شکایت به عنوان میانجیگر تلفنی مرا به فسخ قرارداد تشویق می کرد.

ایشان بدون تشکیل جلسه دادرسی، بنده را فراخواند و در ساعت غیر اداری و با تهدید و زور مجبور به امضای توافق نامه ای از پیش تایپ شده نمود که در آن بنده متعهد گردیدم ملک را پس بدهم و در عوض به قیمت روز معامله، سهام کارخانه از فروشنده بگیرم؛ سهام کارخانه ای تعطیل که میزان بدهی آن دوبرابر قیمت کارخانه است و کلیه اموال آن بازداشت قشصایی می باشد.

با همان توافق نامه شکایت تصرف عدوانی بنده را منع تعقیب نمودند.

اکنون به صورت حقوقی شکایت نموده ام‌.

از طرفی جهت ابطال توافق نامه تنظیمی در دادسرا نیز، دادخواست ابطال داده ام.

لطفاً کمک نمایید چه کنم و چه کاری صحیح است؟

ترازوی عدالتکیانوش جاودانی
        • مدیر انجمن

با سلام

در شرح ماقع نسبت به متن توافق نامه صورت گرفته و دلایل ابطال آن اشاره ای نشده است تا با لحاظ آن اعلام نظر شود. همچنین مقصود از واژه «قشصایی» معین نیست.

در هر حال، با توجه به این که قبلاً سئوالی مشابه پرسش شما در تاپیک:

ابطال گزارش اصلاحی و سازش نامه دادگاه

مطرح شده است که بدان پاسخ مفصلی داده شد، توصیه می شود به تاپیک فوق را مطالعه نمایید.

آواتار حقوقی قضاوت آنلاینAtifa
          • مشارکت‌کننده

در متن توافق نامه، بنده متعهد می شوم که مبایعه نامه را فسخ کرده و ملک رو به بایع برگردانم و در عوض ایشان به بنده وکالت فروش سهام کارخانه اش را بدهد و من برایش بفروشم و ثمن را برداشت کرده و مابقی را به ایشان برگردانم!

کارخانه تعطیل است، در حالی که بدهی کارخانه ۲.۵ برابر ارزش کل سهام آن می باشد.

ثبت شرکتش را بسته است و محکومیت مالی های سنگین داشته و بانک کلیه اموال کارخانه را بابت بدهی توقیف و بازداشت نموده است.

تازه اگر هم این مشکلات نبود، بنده بایستی دنبال مشتری بگردم برای سهام کارخانه تعطیل! تا بفروشم و سپس به مقدار ثمن معامله برداشت وجه کنم!

دلایل ابطال ماده ۳۴۸ قانون مدنی هست.

منظور از قشصایی کلمه قضایی بوده که اشتباه تایپ شد.

ترازوی عدالتکیانوش جاودانی
            • مدیر انجمن

با سلام

در صورت وجود دلایل تهدید و اعمال زور در اخذ تنظیم سازش نامه از شما، می تواند به  موجب ماده 668 قانون مجازات اسلامی تعزیرات، شکایت کیفری نموده و با اخذ حکم نسبت به طرح دعوای ابطال سازش نامه اقدام نمایید.

اگر ملک در زمان تنظیم سازش نامه در بازداشت قضایی بوده باشد، معامله نسبت به آن در حدود مواد 56 و 57 قانون اجرای احکام مدنی قابل بررسی بوده که  باید حکم آن را تعیین کرد اما دلایل استناد شما به ماده 348 قانون مدنی مشخص نیست؟!

نمایش 3 پاسخ رشته ها
          • برای پاسخگویی وارد انجمن شوید.