ابطال گزارش اصلاحی دادگاه

نمایش 7 پاسخ رشته ها
  • نویسنده
      آواتار حقوقی قضاوت آنلاینAlifarahmand
      • مشارکت‌کننده

با سلام

معامله ای با شرکت معادن … سال 96 با سند فاکتوری انجام دادم.

با توجه به شرایط عدم ورود چوب روسی، معادن بسیار در فشار پیمانکاران جهت تامین چوب بوده، بلافاصله مبلغ پیش پرداخت را بحساب ما زدند.

طرف وارد کننده چوب بنده، پس از گذشت 3 ماه از تحویل چوب سرباز زد. من شخصاً به روسیه جهت خرید اعزام شدم.

اول ژانویه همان سال، حفاظتِ گونه جنگلی مانع از صدور چوب روس به ایران شد! به محض برگشت، معادن هم تماس گرفت و درخواست مبلغ پیش پرداخت را کرد. مبلغ 90 میلیون واریز کردیم، 63 میلیون بابت پیش خرید داده بودم. روسیه که موفق به بازگرداندنش نشدم.

شکایتی در طبس صورت گرفته بود (می بایست عدم صلاحیت دادگاه می دادیم چون معامله تهران شده بود) همه اینها به اطلاع قاضی در طبس در جلسه بدوی رسانیده شد، قاضی با نمایش ایجاد سازش بر مبنای اطلاعات اولیه وارد گفتگوی مصالحه با بنده شدن. من از ایشان خواستم به دو شرط:

1) کسب فرصت جهت اخذ قیمت جدید و بررسی امکان واردات در ایران و مجوزهای لازم جهت صدور از روسیه

2) افزایش سقف خرید از 320 متر مکعب قبلی به 2000 متر جهت ایجاد انگیزه صدور در روس ها

دو ایراد هم به قاضی متذکر شدم:

1) معادن با دستکاری در پیش فاکتور سال 96 بنده، 320 متر مکعب را به 160 متر مکعب تغییر داده بودند (معادل 163 میلیون که به عنوان پیش پرداخت داده بودند) وکیل معادن با گفتن بله حالا پیش آمده، موضوع را بی اهمیت جلوه دادن (اما قاضی می بایست ختم جلسه می داد و ازشون درخواست می کرد یا مدارک درست را معرفی کنن و یا پاسخ مستدل تری نسبت به جعل مدرک بدن که قرار است بر مبنای آن دادگاه اتخاذ رای کند!!)

2) معامله در تهران صورت گرفته بود که وکیل معادن دائما با قاضی صحبت می کرد و مانع اظهار نظر قاضی می شد که البته قاضی هم تمایلی به ورود به این مجادله نشان نمی داد.

وکیل با معادن تماس گرفت و آنها به ظاهر پیش شرط های بنده را پذیرفتند.

از جلسه خارج شدم اواسط همان هفته، گزارش اصلاحی صادر شد بدون مهلت اعتراض!!

بدون لحاظ کردن پیش شرط های بنده! کاملاً به نفع خریدار در مهلت دو ماهه بصورت تضامنی که خلاص اش این بود:

تا دو ماه یا 320 متر مکعب چوب باید تحویل شود یا 65 میلیون + 40 میلیون خسارت

حتی با آن شرایط اقدام به برقراری تماس با روسیه کردم و پروفورما جدید به انضمام پیش قرارداد برای دفتر تهران ایمیل کردم / تا دو ماه ایشان مشغول وقت تلف کنی شدن و دو روز مانده به آخر مهلت بنده رو صدا کردن و بدون امضای قرارداد با قیمت جدید فرمایش کردن باقیش با دادگاهه!

اجرائیه صادر شد.

حسابام توقیف شده

1 سال و 4 ماهه که تمام زیر ساخت های کاسبیم از بین رفته

بدهی های قبلیم تو حسابم بایکوت شده و چندین بار تماس از شرکت هایی که باشون کار کرده بودم و پولشون تو حسابم گیر کرده مواجه شهم و فقط ازشون وقت خواستم تا مشکل رو برطرف کنم.

می خام دادخواست ابطال گزارش اصلاحی بدم.

ضمنا متن صورتجلسه را علیرغم مخالفت قاضی طبسی از دبیرخانه و با امضای ریاست دادگستری توانستم خارج کنم که ضمیمه شده که به طرز واضحی مصدق تلاش قاضی برای ایجاد یک قرارداد یکجانبه به نفع معادن … می باشد.

محل امضاهای گرفته شده و فاصله معنی دار متن تایپی و فضای سفید باقیمانده که بعداً بصورت دستنویس پرد شده و حتی قسمتی خارج کادر که محرز هست که روز بعد از نگارش همان متن تایپی داخل کادر اضافه گردیده و جالب اینه که همین نگارش متن صدر نوشته شده را مورد شبهه قرار می دهد!

وکیل دادگستریعلیرضا مرادی
        • مدیر انجمن

با درود

در ارتباط با ابطال گزارش اصلاحی، نظر به این که در پاسخ سئوال مذکور در تاپیک

امکان ابطال گزارش اصلاحی و سازش نامه تنظیمی در دادگاه

به بیان دیدگاه های حقوقی پیرامون ابطال گزارش اصلاحی پرداخته شد که پاسخ سئوال شما نیز می باشد، به همان تاپیک مراجعه نمایید.

در مورد دستکاری در پیش فاکتور، چنانچه دلایلی که مثبت آن باشد را در اختیار دارید، می توانید نسبت به طرح شکایت کیفری جعل و استفاده از سند مجعول از طریق تقدم در یکی از دفتر خدمات الکترونیک قضایی برای رسیدگی در دادسرای عمومی و انقلاب اقدام نماید.

• مشارکت‌کننده

با سلام و تشکر از ارائه راهنمایی ها

فعلاً دادخواست ابطال را با ادله:

1. عدم صلاحیت دادگاه محل بررسی دادخواست به دلیل احتمال جانبداری و صدور رای به نفع خواهان

2. عدم توجه قاضی در روند دادرسی به اعتراضات خوانده بصورت کاملاً محرز و عدم رعایت اصل “عدالت و بی طرفی” در روند دادرسی و بررسی صحت و سقم مدارک ارائه شده در دادگاه.

3. عدم درج هیچ یک از شروط خوانده برای احیاء قرارداد مسکوت مانده فی مابین خوانده و خواهان (معادن طبس) و تنظیم برگه صورتجلسه به نحو مبهم و غیر قابل برگشت و سرانجام تبدیل آن به یک قرارداد صوری یکجانبه و غیر منصفانه علیه خوانده و به نفع خواهان

4. دستکاری صورتجلسه تنظیم شده به گونه ای غیر حرفه ای و بلافاصله صدور گزارش اصلاحی غیر قابل اعتراض.

و تکیه بر بی منطق بودن سازش بر مبنای چنین توافقی ارائه کردم.

دستکاری صورتجلسه هم کاملاً مشهوده و اضافه شدن متن دستنویس بعد از متن تایپی (متن دست نویس فاقد هر گونه ادعا توافق یا تضامنی است ولی تو متن تایپی ادعا، صلح بدون پیش شرط! ضمانت و زمان و همه چی ریخته شده و با وجود لزوم فرصت دادن به طرفین جهت توافق بر سر قیمت، زمان تحویل و غیره که برای کالای وارداتی یک اصل بحساب میاد اونهم این روزها که دلار یک شبه 5 هزارتومان نوسان پیدا میکنه، یک روز بعد از جلسه بدوی قاضی اقدام به صدور رای خودش کرده_ رای زودتر از من رسید به تهران!)

در خصوص موضوع کیفری بله حق با شماست ولی فعلاً کاری نمی خام انجام بدم چون واقعا دردسره و خارج از وقت و حوصله است.

فقط با اشاره به این فضاحت رخ داده تو دادگاه بدوی امیدوارم که بتونم ابطال گزارش اصلاحی رو بگیرم.

چون قاضی وقتی فهمید که مدرک دستکاری شده نباید اصلاً جلسه رو ادامه می داد! نمی تونه هم بگه موضوع وارد نبوده چون تو خود گزارش اصلاحی اشاره به رقم درست کرده پس قبول بوده اعتراض بنده که رای رو بر اساس اون تنظیم کرده! ولی بدبختانه فقط همون رو شنیده و باقی شروط و اعتراض ها رو گوشش شنوا نبوده!

ولی سئوالی که دارم و مهمه الان اینه:

دادخواست رو دیروز دادم

خوانده رو معادن طبس نوشتیم و رای چون تو دادگاه طبس صادر شده خب طبیعتا تو همون دادگاه باید رسیدگی بشه (ظاهراً) حالا اگه بره زیر دست همون قاضی چی؟؟

دادخواست رو ردمی کنه قطعاً! مثل همه دادخواست هایی که تا بحال از طرف بنده رد کرده و حتی ازش سئوال کردم که چرا شروط منو رو تو رای ننوشتید؟ ! تو چشمم نگاه کرد و گفت من شروطی نشنیدم!

چنین شخصی تو اون دادگاه چطور میخاد دادخواست من رو بررسی کنه و رای به ابطال بده؟؟

• مدیر انجمن

با درود

اصل بر آن است که هر دادگاهی مطابق قانون به دعوی رسیدگی می کند.

• مشارکت‌کننده

جناب مرادی عزیز با سلام

متوجه یک موضوع نمی شوم! یعنی با این حساب اصل بر عدالت گری دادگاه و قاضی گذاشته شده و چنانچه موردی مثل مورد بنده پیش آید، قاضی بری از خطا تشخیص داده می شود و رای پارجا می ماند!؟

پس ادله چی میشن؟؟

احتمال اشتباه قاضی چی میشه!؟

و کسی که حقش ضایع داره میشه جایی نباید بدادش برسه؟؟

دیروز که با دوست وکیل مشورت می کردم، ایشون هم شانسی برای من قائل نبودن و انگاه اصل بر همون جلسه اول و سازش است و اگر کسی اشتباها بره دادگاه و حرفی بزنه و یا سندی رو ازش امضا بگیرن، دیگه راه برگشتی براش نیست!

مدرک از این واضح تر دیگه نمیشه داشت که صورتجلسه دو خطی است و مطالبی بزور در گوشه کنارهاش گنجانده شده!!

متن صورتجلسه رو هم خودم ندیده بودم! بعد از دو ماه دوندگی از بایگانی گرفتم و متوجه شدم قاضی چیکار کرده تو صورتجلسه!؟

• مدیر انجمن

با درود

اصل بر آن است که هر قاضی مطابق قانون به دعاوی رسیدگی می کند مگر خلاف آن با دلایل ثابت شود که در این صورت قاضی بر حسب مورد ممکن است دارای سه مسئولیت انتظامی، مدنی و جزایی داشته باشد.

برای اطلاعات بیشتر تاپیک های انجمن قضات را مطالعه نمایید.

• مشارکت‌کننده

با سلام تشکر از ارائه پاسخ
                    مطابق پیش بینی به عمل آماده داد خواست با ادله زیر در بررسی بدوی رد اعلام شد:
                    در خصوص دادخواست آقاي …… به طرفیت شرکت زغال سنگ … با وکالت وکیل رسمی دادگستری به خواسته ابطال گزارش اصلاحی موضوع دادنامه شماره … مورخ /1397 29/11 صادره در پرونده کلاسه … این دادگاه، ابطال اجرائیه صادره متعاقب آن و رفع توقیف از اموال با این توضیح که اجمالاً خواهان مدعی است در تنظیم و صدور گزارش اصلاحی مذکور جانبدارانه رفتار شده، دادگاه از بی طرفی خارج شده و متن آن مبهم بوده لذا وی متضرر گردیده و بدین جهت این گزارش اصلاحی می بایست ابطال شود.

دادگاه توجها به مفاد دادخواست تقدیمی و ملاحظه ضمایم آن، مداقه در اظهارات خواهان و دفاعیات وکیل خوانده و با نظر به اینکه اصل بر صحت گزارش اصلاحی بوده و بر مدعی است که دلیلی مقبول و محکمه پسند جهت ابطال و بی اعتباری گزارش صادره ارائه نماید که در ما نحن فیه مدعای خواهان برای ابطال گزارش موجه و مدلل نبوده و وارد نمی باشد، علیهذا با عنایت به مراتب مذکور دعوای خواهان در جمیع جهات غیر وارد تشخیص مستندا به ماده 1257 قانون مدنی حکم به رد دعوا صادر و اعلام می گردد.

ضمنا در باب تقاضای وکیل خوانده جهت اخذ تامین از خواهان و محکومیت وی به پرداخت سه برابر هزینه دادرسی به نفع دولت، به لحاظ ایذا و غرض ورزی، دادگاه تقاضا را موجه ندانسته و مردود اعالم می نماید.

رای صادره حضوری و ظرف مهلت بیست روز پس از ابلاغ قابل اعتراض در محاکم
                    تجدید نظر استان خراسان جنوبي می باشد.

آیا در مرحله تجدید نظر خواهی شانسی وجود خواهد داشت یا همین رای تایید خواهد شد؟

چنانچه مشاهده می شود، اصل صحت گزارش اصلاحی ملاک اصلی قاضی بوده جهت رد دادخواست و متعاقب آب ادله را محکمه پسند ندانسته اند، مدرک صورتجلسه مذکور (ادله بنده جهت ابطال گزارش اصلاحی) رو تلگرام براتون ارسال می کنم.

• مدیر انجمن

با سلام

از آنجایی که مطالب بیان شده از سوی شما منعکس کننده تمامی دلایل موجود در پرونده و به ویژه دفاعایت شرکت زغال سنگ و مستندات ابزاری این شخص نمی باشد، متأسفانه امکان اعلام نظر و پیش بینی نتیجه تجدیدنظرخواهی ممکن نیست.

نمایش 7 پاسخ رشته ها
                  • برای پاسخگویی وارد انجمن شوید.