برچسب ها: ادله اثبات صدمات بدنی عمدی, خود زنی, طرق اثبات خودزنی
- این موضوع 3 پاسخ، 3 کاربر را دارد و آخرین بار در 23:30در2019/10/19 بدست علیرضا مرادی بهروزرسانی شده است.
-
نویسندهنوشتهها
-
-
2019/07/22 در 22:17 #43204
سلام
من با سه دختر دعوای لفظی داشتم که آن سه نفر به من حمله کردن و کتک زدن و مرا به بیمارستان بردند.
بعد از چند ساعتی، آنها به خود آسیب زده و به بیمارستان آمدند.
آیا راهی برای اثبات این که من به آنها دست نزدم هست یا همین که پزشک قانونی نامه دهد من باید دیه پرداخت کنم؟؟ -
2019/07/22 در 22:36 #43208
با درود
اصولاً در صدمات بدنی ساختگی و از جمله خودزنی، پزشکان قانونی مجرب بر حسب تجربه و نوع و کیفیت ورود صدمات به بدن قادرند تشخیص دهند که آیا این صدمات در اثر منازعه و درگیری ایجاد شده یا خیر. در این صورت در گواهی خود ممکن است به صراحت و یا تلویحی خطاب به مقام قضایی مربوطه مراتب را یادآور شوند.
همچنین اگر شما دلایلی مانند شهود دارید که در هنگام حمله سه دختر به شما تا زمان انتقال تان به بیمارستان آنان را مورد ایراد صدمات بدنی قرار ندادهاید، می توانید به مرجع قضایی معرفی کنید.
مطالعه پست «صدمات بدنی عمدی یا غیرعمدی ساختگی و طرق تشخیص آن» نیز توصیه می شود.
-
2019/10/18 در 22:40 #49939
با سلام و احترام
ضمن سپاس لطفا اینجانب را راهنمایی بفرمایید
چند روز پیش یک نفر با من درگیر شد و با یک میله سر من را شکست و اینجانب ضمن بستری شدن در بیمارستان و ارائه پرونده بیمارستان در پزشک قانونی صدمات را ثبت کردم.حال آن شخص نیز نامه ای از پزشک قانونی گرفته است و ادعا می کند من بینی او را شکستهام، در حالی که حتی انگشت من هم به آن شخص نخورده است!!!!
چگونه باید در دادگاه از خود دفاع کنم، آیا با اعتراض به نتیجه پزشکی قانونی تغییری حاصل خواهد شد، چون مسلماً بینی آن شخص از قبل شکسته شده بود و من راه دفاع از خود را نمی دانم.
از راهنمایی شما صمیمانه متشکرم -
2019/10/19 در 23:30 #50066
با درود
نظر به این که در سئوال به دلایل شکایت متقابل طرف شما و محتوای گواهی پزشکی قانونی از جمله وسیله ایراد صدمه بدنی عمدی منجر به شکستگی بینی و تاریخ وقوع آن اشاره نگردید، نمی توان یشنهاد دفاع متناسبی ارائه نمود.
قطع نظر از جهات مزبور، صرف گواهی پزشکی قانونی دلیل وقوع جرم و انتساب آن به شخص معینی نیست بلکه این امر باید با استناد به دلایل دیگری از جمله شهادت شهود به اثبات برسد.
به نظر می رسد، در شرایطی که حسب اظهارات شما هیچ دلیلی بر انتساب جرم وجود نداشته و با وصف انکارتان، شاکی متقابل تنها ادعای وقوع جرم ارتکابی را دارد و هنوز از شما به عنوان متهم برای تحقیق دعوت نشده است؛ صرف اعتراض به گواهی پزشکی قانونی ممکن است قرینهای بر پذیرش ضمنی ارتکاب جرم از سوی شما تلقی شود.
-
-
نویسندهنوشتهها
- برای پاسخگویی وارد انجمن شوید.