اصلاح حکم اعسار و تقسیط محکوم به

نمایش 3 پاسخ رشته ها
  • نویسنده
      آواتار حقوقی قضاوت آنلاینabbasnaderi
      • میهمان

با عرض سلام و احترام

شرمنده مزاحم اوقات شریف شدم

غرض از مزاحمت این که، در خصوص پرونده درخواست اعسار از محکوم به که طبق اجراییه صادره از شعبه فوق که منجر به صدور قبولی اعسار و تقسیط آن صادر گردیده، در فرجه قانونی جهت اخذ کپی و مطالعه مراجعه نمودم لیکن قاضی فرمودند وکیل خوانده آمده و اعتراض نموده که مبلغ محکوم به بیشتر است، چرا که شما تعهد ثبت رضایت در پرونده اجرایی را انجام نداده ای.

در پاسخ که عرض کردم اولاً پرونده در فلان تاریخ بنا بر استعلام پایانه روند کاری سایت قوه قضایه که رویت بفرمایید متوجه می شوید، نوشته نسبت به دعوی بنده بطرفیت آقای طارمی طی نامه شماره….. مورخه ۲۳/۱۲/۹۶ مختومه شدن پرونده به دلیل اجرای حکم لیکن وقتی پرونده بسته شده و حتی رضایت نامه هم ارائه دادم ولی گفتن نیازی نیست پرونده دیگه مختومه و بسته شده چه تعهدی وجود داره تا من انجام بدم

و فرمود رای اصلاحی صادر شده و شما بعد از ابلاغ اعتراض کنید.

مبلغ اولین رای ۷۳/۶۰۰ میلیون تومن بوده که رای اصلاحی شده ۲۴۸ میلیون تومن.

می خواستم آیا این مورد قانونی بوده و امکان نقض رای وجود داره و همراه این بابت تعدیل کم میشه؟

چون خدایی خیلی زیاده ۲۰ میلیون پیش الباقی ماهیانه ۵ میلیون تومن که وجداناً نمی تونم پرداخت کنم.

ممنون ارادتمند خمسه

ترازوی عدالتکیانوش جاودانی
        • مدیر انجمن

با سلام

در صورتی که شرایط قانونی اصلاح حکم وجود داشته باشد، باید دادگاه به موجب ماده 309 قانون آیین دادرسی مدنی نسبت به اصلاح اشتباه در محاسبه مبلغ محکوم به اقدام نماید.

برای اطلاعات بیشتر پست:

اصلاح اشتباه رأی دادگاه در قوانین+نظریات اداره حقوقی

را مطالعه نمایید.

آواتار حقوقی قضاوت آنلاینabbasnaderi
          • میهمان

با عرض سلام و تشکر از پاسخ شما بزرگوار
            آیا موارد مطروحه شرایط قانونی تصحیح حکم را دارا می باشد که به استناد ماده ۳۰۹ ق. آ. د. م. صادر گردیده?

ترازوی عدالتکیانوش جاودانی
            • مدیر انجمن

با سلام

بررسی وجود یا عدم وجود شرایط قانونی تصحیح حکم علی الاصول نیازمند مطالعه پرونده ولی حداقل مستلزم ملاحظه و بررسی درخواست صورت گرفته، دلایل آن و انطباق آن ها با آرای صادره است.

نمایش 3 پاسخ رشته ها
          • برای پاسخگویی وارد انجمن شوید.