اعاده دادرسی فوق العاده در ضرب و جرح عمدی

نمایش 1 پاسخ رشته ها
  • نویسنده
      آواتار حقوقی قضاوت آنلاینamir_tavana
      • مشارکت‌کننده

با سلام
        اینجانب و پسرم در سال ۱۳۹۶ توسط دو تن توسط میله آهنی و کارد سلاخی مورد حمله قرار گرفته و جراحات متعددی به ما وارد شد.

در محل درگیری توسط افراد حاضر در محل با پلیس ۱۱۰ و اورژانس تماس حاصل شده و آن دو نفر همراه سلاح کارد سلاخی با کمک مردمی و توسط پلیس دستگیر شده و اینجانب و پسرم به بیمارستان توسط اورژانس منتقل شده و پس از عمل جراحی و دیگر اقدامات و این که در بیمارستان دو تا از جراحات وارده به من و پسرم را نافذه و باقی آنها را نیز با عنوان مقدار و نوع آنها ذکر نمودند ولی متأسفانه در پزشکی قانونی توسط پزشک معاینه برخی جراحات ذکر نشده است و البته ضاربین با توجه به نوع جرم همان شب بلا قید آزاد شده بودند. فیلم مورد درگیری نیز ضم پرونده و نسخه ای در دست اینجانب است.

حال پس از انواع دوندگی ها محکوم شده اند ولی در رای صادره برای یکی از ضاربین فقط به پرداخت دیه اکتفا شده و از ماده قانونی تصادف مامورین دولتی با وسائط نقلیه استفاده شده است.

-آیا این رای قابلیت اعاده دادرسی توسط ریاست محترم قوه قضاییه و اعمال ماده ۴۷۷ قانون آیین دادرسی کیفری را دارد؟

-اصولا رای خلاف قانون، خلاف شرع هم می باشد یا نه؟

-برای شکایت از قاضی و پزشک معاینه قانونی مراجعه به دادسرای ویژه کارکنان دولت صحیح است یا خیر؟

-مجموعاً بفرمایید برای احقاق حقم و این که بواسطه همین درگیری زندگی زناشویی من نیز متلاشی شد و منجر به طلاق همسرم شده و صدمه جبران ناپذیری به زندگی من وارد آمده، آنهم بخاطر برخورد آیینه خودروی ضاربین با اینجانب که عابری پیاده بودم و بجای عذرخواهی حتی تمام خانواده ام نیز مجروح شدیم، آیا می توانم از قاضی پرونده و اینکه پزشکی قانونی نیز علیرغم ذکر تعداد و نوع جراحات در بیمارستان از آنها و نوع جراحات کاسته و اینکه بخاطر نفوذ محلی ضاربین و هم طایفه ای با وکیلم نیز از هر نوع اعتراضی رای مصون بوده، می توانم از ایشان مجموع افراد دخیل در این موضوع به دادگاه ویژه کارکنان دولت شکایت کنم.

اکنون نیز مدت یکسال از آخرین شکایتم به دادسرای انتظامی قضات می گذرد و از نتیجه آن بی اطلاع هستم و دیگر می گذرد و دستم به هیچ کجا بند نیستند و حتی حکمی که داده اند اصلا اجرا نمی شود و فقط اینجانب را برای یافتن آدرس محل زندگی متهمین احضار نمودند که درست بنظر نمی آمد و مراجعه نکردم.

بفرمایید برای احقاق حق باید چه مراحل قانونی طی شود.

با سپاس از شما عزیزان

ترازوی عدالتکیانوش جاودانی
        • مدیر انجمن

با سلام

برای آشنایی با شرایط درخواست اعاده دادسی موضوع ماده 477 قانون آیین دادرسی کیفری به تاپیک های زیر مراجعه کنید:

امکان رسیدگی مجدد پرونده علیرغم صدور رأی قطعی از دادگاه تجدیدنظر

مقامات قبول کننده درخواست اعمال ماده ۴۷۷ قانون آیین دادرسی کیفری

مسلمات فقه و شرع در جرائم رایانه ای و کلاهبرداری اینترنتی

در دادسرای کارکنان دولت می توان نسبت به برخی از مقامات دولتی و نیز بعضی جرایم کارمندان دولت شکایت کرد.

برای پیگری نتجیه شکایت به پست «شرایط شکلی شکایت انتظامی از قاضی در دادسرای انتظامی قضات و آثار سلبی آن» مراجعه کنید.

احضار محکوم له برای ارائه محل اقامت و اختفاء محکوم علیه یکی از شیوه های مرسوم در اجرای احکام است.

نمایش 1 پاسخ رشته ها
      • برای پاسخگویی وارد انجمن شوید.