برچسب ها: اعتبار توافق مالکین مشاعی, انواع پارکینگ, پارکنیگ اصلی, پارکینک مشاعی, پارکینگ اختصاصی, پارکینگ غیر مزاحم, پارکینگ مزاحم, تصرف عدوانی در مشاعات, خرید پارکینگ مزاحم, ساختمان بدون پارکنیگ, ممانعت از حق
- این موضوع 1 پاسخ، 2 کاربر را دارد و آخرین بار در 07:33در2019/12/26 بدست علیرضا مرادی بهروزرسانی شده است.
-
نویسندهنوشتهها
-
-
2019/12/25 در 15:02 #52723
سلام و روز بخیر
آپارتمانی خریداری نمودم که اعلام شد پارکینگ آن به صورت مشاعی و پارکینگ مزاحم است.
بعد از مدتی، یکی از همسایه ها علیرغم اینکه خود 3 خودرو در مشاعات پارک می کرد، مانع از پارک خودروی بنده در مشاعات بود و اعلام داشت که از 10 واحد فقط 6 واحد حق پارکینگ دارند و در سند آنها هم ذکر شده است.
با پیگیری مشاهده نمودم که در صورتمجلس تفکیکی فقط شرح قسمت های اختصاصی مشخصات آپارتمان ها و انباری ها و مشاعات آمده ولی اسمی از پارکینگ نیامده است.
از اداره ثبت نقشه تفکیکی را نیز گرفتم که در آنجا نیز پارکینگی جانمایی نشده است.
با برخی از همان 6 واحد صحبت کردم که اعلام داشتند در سند آنها پارکینگ ذکر نشده است.
بدلیل مشکلاتی که این همسایه برایم ایجاد کرده بود، مجبور به شکایت تحت عنوان ممانعت از حق شدم که نهایتاً در دادگاه تجدیدنظر تنها قرار منع تعقیب صادر شد و گفتند باید به دادگاه حقوقی مراجعه کنم.
آیا با توجه به این که این بخش از ساختمان که طبقه همکف و مشاعات است را می توان با توافق نامه کتبی بین کلیه مالکین تحت عنوان همان پارکینگ مزاحم استفاده کرد و این از نظر قانونی معتبر است؟
آیا برای تعیین تکلیف این وضعیت، در صورت به توافق نرسیدن، به کدام مرجع قانونی می توان مراجعه کرد و به چه صورت (مثلاً شهرداری یا اداره ثبت یا دادگاه) و چه درخواستی باید داشته باشم؟
با احترام و سپاس
-
2019/12/26 در 07:33 #52760
انواع پارکینگ در واحدهای آپارتمانی و نحوه پارک خودرو در آن ها
با درود
پارکینگ در واحدهای آپارتمان به یکی از سه صورت زیر است:
اول- پارکینگ اختصاصی (اصلی یا غیر مزاحم)
بخشی از پارکینگ با مساحت استاندارد مشخص که دارای تجهیزات پارکینگی مناسب بوده و در صورت مجلس تفکیکی و سند مالکیت هر واحد آپارتمانی قید می شود و فقط مالک آن حق پارک در آن را دارد.
دوم- پارکینگ مشاعی
تعلق پارکینگ به هر واحد به طور مشاع که در صورت مجلس تفکیکی واحدهایی که حق استفاده مشاعی از آن را دارند، قید می شود و هر مالک مشاعی می تواند اتومبیل خود را در هر قسمت از پارکینگ که بخواهد، بگذارند مگر این که در عمل محل خاصی برای هر یک از مالکین مشاعی در نظر گرفته شده باشد.
همچنین مالکین مشاعی می توانند بخشی از مشاعات که قابلیت استفاده خاصی ندارد را با توافق هم به پارکینگ تبدیل و مورد استفاده قرار دهند، ولی نمی توانید برای آن سند مالکیت بگیرند و نیز حق ندارند برای ایجاد پارکینگ فضای کلی مشاعات را تغییر دهند. مانند تبدیل انباری به پارکینگ مگر با هماهنگی و اجازه قبلی شهرداری.
سوم- پارکینگ مزاحم
پارکینگی که در آن دو خودرو پشت سر هم به شکلی پارک کنند که برای خروج یکی از آنها نیاز به جابهجایی خودروی دیگر باشد که ممکن است با درج در سند مالکیت و یا بدون آن باشد.
بنابه مراتب، در صورت عدم توافق با مالکین و مشروط به این که خریدار ملک را با داشتن پارکینگ به شما فروخته و شما نیز به این موضوع جاهل بوده باشید، می توانید بابت ثمن پرداختی در ازای پارکینگ، با طرح دعوای حقوقی آن را از فروشنده مطالبه کنید.
همچنین با جمع شرایطی می توانید نسبت به فسخ معامله هم اقدام کنید که با توجه به شرایط اقتصادی فعلی، این مورد پیشنهاد نمی شود.
اعلام نظر نسبت به قرار منع تعقیب و حکم تأیید آن مستلزم مطالعه آراء و اطلاع از محتویات پرونده است.
-
-
نویسندهنوشتهها
- برای پاسخگویی وارد انجمن شوید.