برچسب ها: جنبه خصوصی جرم, جنبه عمومی جرم, شکایت از قاضی, شکایت از قاضی اجرای احکم کیفری, شکایت از قاضی دادسرا, شکایت از قاضی متخلف, شکایت از قضات, شکایت از مقامات قضایی
- این موضوع 2 پاسخ، 2 کاربر را دارد و آخرین بار در 17:38در2020/06/26 بدست علیرضا مرادی بهروزرسانی شده است.
-
نویسندهنوشتهها
-
-
2020/06/13 در 08:54 #69536
سلام
کارگر من از صندوق فروشگاه دزدی می کرد که سال ۹۵ در حین ارتکاب جرم دستگیر شد و ۵ روز بازداشت بود.
در دادگاه فقط به دو فقره به مبلغ ناچیز اقرار کرد و من نتوانستم ثابت کنم که خیلی بیشتر بوده ولی به هر حال کیفرخواست صادر شد و حکم دادگاه ۲۲ ماه حبس و ۵۰ ضربه شلاق صادر شد که دادگاه تجدید نظر ۲۰ ماه و ۴۰ ضربه را تعلیق کرد و فقط ۲ ماه و ۱۰ ضربه باقی ماند.
قاضی اجرا ایشان را با یک نامه آزادی روانه زندان کرد و بعد آزاد شد.
وقتی از قاضی دلیل را جویا شدم، جواب داد به تو ربطی ندارد چون جنبه عمومی حکم است.
آیا می توان از قاضی اجرا شکایت کرد؟
-
2020/06/26 در 17:38 #71148
با سلام
1- به نظر می رسد اتهام متهم پرونده شما در حدود اقرار به دو فقره سرقت ثابت شده و در نتیجه به 22 ماه حبس و 50 ضربه شلاق محکوم گردید.
2- با توجه به تعلیق بخش زیادی از مجازات در دادگاه تجدیدنظر، تنها 2 ماه حبس و 10 ضربه شلاق قابل اجرای بوده که با احتساب ایام بازداشت قبلی محکوم علیه در مراحل تحقیقات مقدماتی و رسیدگی تا زمان صدور حکم قطعی، مدت حبس محاسبه و اجراء شده محسوب و کافی است تا شلاق در صورت عدم اجرای قبلی، اجراء شود.
برای اجرای شلاق نیز رویه اجرای احکام دادسرای عمومی و انقلاب بر آن است که، دادیار اجراء طی شرحی به زندان درخواست می نماید نسبت به اجرای 20 ضربه شلاق اقدام، محکوم علیه آزاد و مراتب به همراه صورتجلسه اجرای شلاق و نتیجه آزادی ارسال شود و به این ترتیب محکوم علیه آزاد می شود.
3- با توجه به این که سرقت از جرایمی است که دارای دو جنبه عمومی و خصوصی می باشد و هر چند ظاهراً در حکم دادگاه ها رد مالی به نفع شما صادر نشده است، ولی از آنجایی که رسیدگی به این جرم با شکایت شما شروع شده و ادامه یافته و سرقت از اموال شما صورت گرفته و شما مجنی علیه جرم هستید، در اجرای حکم نیز ذینفع می باشید و پیگری نتیجه اجرای حکم حق شماست.
بنابه مراتب، پاسخ قاضی اجرای احکام به کیفیت مندرج در سئوال شایسته مقام ایشان نبوده و تخلف انتظامی محسوب می شود که قابل تعقیب در دادسرا انتظامی قضات خواهد بود، هر چند اصولاً برای تخلف خفیفی در این حد اقدام به طرح شکایت نمی شود.
-
-
نویسندهنوشتهها
- برای پاسخگویی وارد انجمن شوید.