تصرف عدوانی و تملک اراضی اشخاص

نمایش 3 پاسخ رشته ها
  • نویسنده
      آواتار حقوقی قضاوت آنلاینHOSINI
      • مشارکت‌کننده

با سلام

من خونه با متراژ 174 متر خریدم. همسایه بغل دست شکایت کرده و می گوید 34 متر از زمین ایشان را تصرف نمودم.

دادگاه به صورت غیابی به علت عدم ارسال ابلاغیه، خونه من را مقصر اعلام نموده است.

با توجه به اینکه ملک من با سند برابر می باشد و براساس نظر کارشناس دادگستری این که براساس نقشه های هوایی، شهرداری خیابان نبش خونه من بجای 12 متر 14 متر خیابان احداث نموده و لذا 34 متر از زمین ملک من توسط شهرداری تصرف شده (34 متر از زمین همسایه تصرف نمودم و شهرداری 34 متر از زمین من را تصرف نموده)

لذا خواهشمند است با توجه به این که پرونده به دادگاه تجدید نظر ارسال گردیده  راهنمایی فرمایید که آیا شهرداری مقصر می باشد یا ملک بنده؟

ترازوی عدالتکیانوش جاودانی
        • مدیر انجمن

سلام

نسبت به دعوای تصرف عدوانی، با توجه به اقرار شما به تصرف ملک همسایه مجاور، مشخص می گردد رأی دادگاه یدوی صحیح صادر گردیده که انتظار می رود همین رأی در دادگاه تجدیدنظر تأیید گرد.

در خصوص تصرف ملک شما توسط شهرداری، نظر به این که مشابه سئوال شما قبلا در انجمن مطرح و بدان پاسخ داده شد، به تاپیک «حقوق مالک ملک در صورت تملک آن توسط شهرداری» مراجعه نمایید.

آواتار حقوقی قضاوت آنلاینHOSINI
          • مشارکت‌کننده

با سلام با تشکر از راهنمایی و پاسخ شما

یک سوال خدمت شما داشتم ببخشید.

رای دادگاه تجدید نظر اگر ملک بنده را مقصر اعلام نماید بنابراین خونه من قبل از من به 4 نفر خرید و فروش شده و من پنجمین مالک خونه می باشم. بنابراین باید برای 34 متر زمین همسایه باید از مالکین قبل شکایت کنم و مبلغ به اندازه 34 متر را باید از آنان پس بگیرم و به شاکی پرداخت کنم و از یک طرف هم از شهرداری شکایت کنم به خاطر اون 34 متری که شهرداری تصرف نموده،  آیا شما راه حلی دارید که بنده را راهنمایی کنید؟

ترازوی عدالتکیانوش جاودانی
            • مدیر انجمن

با سلام

پاسخ سئوال و نیز حقوق شما بر حسب این که مطابق مقررات قانونی، زمین از چه تاریخی مشمول طرح تعریض خیابان قرارگرفته و شهرداری استحقاق تصرف داشته، متفاوت خواهد بود.

نمایش 3 پاسخ رشته ها
          • برای پاسخگویی وارد انجمن شوید.