برچسب ها: جعل سند عادی, جعل فتوکپی سند, جعل کپی سند برابر با اصل
- این موضوع 2 پاسخ، 2 کاربر را دارد و آخرین بار در 22:54در2020/11/13 بدست علیرضا مرادی بهروزرسانی شده است.
-
نویسندهنوشتهها
-
-
2020/11/11 در 16:00 #76142
سلام
من یه خانم هستم با دو فرزند.
در سال ۹۳ به خاطر یک کپی که مثلاً منتسب یه رئیس دانشگاه به وزارت علوم تحت عنوان تعدیل نیرو بود، از اداره اطلاعات خوانده شدم.
این کپی روی میز آزمایشگاه که من در آن کار می کردم، پیدا کردم.
در اطلاعات به خاطر شرایط نامتناسب روحی، مجبور به اقرار شدم ولی بعداً جلوی بازپرس دادسرا واقعیت را اظهار نمودم، در واقع برای نامه اصلی وجود ندارد، نامه بدون مهر بود، فقط امضا داشت، کل نامه کپی بود. قبل از من یکی از اساتید شهادت داد که کپی نامه روی میز او هم بوده و قبل از من او دیده بوده فقط اظهارات مطلعین مبنی بر اینکه قبلاً یه همچنین موردی پیش آمده
خلاصه به خاطر اقرار در اطلاعات و اظهارات مطلعین در ۲۳ مهر ۹۹ به جرم جعل کپی مصدق شده اسناد رسمی به ۵ سال و ۶ ماه حبس و نشر اکاذیب به ۵۰ ضربه شلاق محکوم شده ام.
برای تجدیدنظر چکار کنم، با این که چندین بار وکیلم گفته بود این نامه که کپی هستش بررسی بشه ولی ترتیب اثر داده نشد.
رضایت دانشگاه هم موجود هست.
این کپی حتی برابر اصل هم نشده، وکیلم را باید عوض کنم.
من روحیاتم به دادگاه و پلیس نمی خورد، من بسیار استرسی هستم. فقط در زندگیم آرامش می خوام، خلقیات به این مسائل نمی خورد
البته به خاطر همین موضوع هم از کارم اخراج شدم، هم دانشجوی دوره دکترا بودم مجبور به انصراف شدم.
کمکم کنید، حتی اگه بشه یه وکیل قدرتمند در اهواز بهم معرفی کنید، البته خودم کرج هستم، به خاطر همین موضوع، کرج مهاجرت کردم.
-
2020/11/11 در 19:06 #76157
کپی برابر اصل نبوده است
-
2020/11/13 در 22:54 #76297
درود
با توجه به اعلام شما بر غیر مصدق بودن فتوکپی سند لکن محکومیت به جعل فتوکپی مصدق همان سند، بدون آگاهی از جزئیات پرونده از جمله شکایت شاکی و دلایل آن، مؤدای اطلاعات مطلعین، دلایل صدور قرار جلب به دادرسی، کیفرخواست صادره و به ویژه حکم دادگاه و مبانی استدلال صورت گرفته در آن نمی توان اعلام نظر ارشادی دقیق نمود.
قطع نظر از مراتب فوق، آنچه با لحاظ توضیحات بیان شده در سئوال قابل ذکر است این که:
1- مطابق رویه قضایی غالب، جعل فتوکپی سند جرم و قابل تعقیب نیست برای اطلاعات بیشتر مطالب زیر:
حکم جعل در فتوکپی سند عادی و رسمی در آینه نشست قضایی قضات استان مرکزی
حکم جعل در فتوکپی سند رسمی و عادی مصدق و غیرمصدق در آینه نظریات مشورتی اداره حقوقی
حکم جعل در فتوکپی اسناد عادی و رسمی در آینه آراء دادگاه های بدوی و تجدیدنظر استان تهران
را مطالعه نمایید.
2- در صورتی که حق تجدیدنظرخواهی را ساقط نمایید، می توانید به استناد ماده 442 قانون آیین دادرسی کیفری از دادگاه صادرکننده حکم قطعی درخواست تخفیف یک چهارم مجازات مندرج در حکم را نمایید.
3- در صورتی که رضایت شاکی خصوصی جلب و حکم دادگاه در اثر عدم تجدیدنظر خواهی قطعی شده باشد، می توانید به استناد ماده 483 قانون مزبور درخواست تخفیف و تبدیل مجازات نمایید.
-
-
نویسندهنوشتهها
- برای پاسخگویی وارد انجمن شوید.