برچسب ها: تحویل مبیع, جرم کلاهبرداری, فروش مسکن مهر
- این موضوع 3 پاسخ، 2 کاربر را دارد و آخرین بار در 22:20در2021/05/26 بدست کیانوش جاودانی بهروزرسانی شده است.
-
نویسندهنوشتهها
-
-
2021/04/24 در 23:20 #82215
سلام
من یک مورد دارم ممنون می شوم استاد محترم پاسخ دهند.
من یک آپارتمانی را به دلیل بدهی از شخصی خریداری کردم. آپارتمان برای تعاونی مسکن مهر است و پیمانکار با توجه به مجوزی که از سوی کارفرما دارد، واگذار کرده.
این شخص هم طی یک مبایع نامه زمینی را در قبال تعدادی از واحدهای آپارتمان معامله کرده و من از این شخص یک قرارداد روی سربرگ شرکت با مهر و امضای مدیرعامل دریافت کردم و خود شخص نیز به عنوان شاهد امضا کرده است.هر چه خواستم با مدیرعامل پروژه قرار بگذارم که امضای جدیدی در حضور خودم بگیرم نشد، مدیرعامل چون پروژه های زیادی دارد پاسخگو نیست و صرفاً در اس ام اس تایید کرد که با شخص و خودش قرارداد دارد و موارد مورد تایید است.
من برای محکم کاری یک مبایع نامه از شخص نیز گرفتم و تصویر مبایع نامه زمین و آپارتمانها را از شخص گرفتم که تاریخ تحویل را در مبایع نامه 31 شهریور زدیم و در قرارداد شرکت هم همان 31 شهریور خورده با خسارت تاخیر.
حال مثل اینکه شرکت از یک جهت بی حساب و کتاب است. از یه جهتی هم زمانی که آپارتمان را آگهی کردم، تعدادی پیامک آمد که شرکت کلاهبردار است و یک واحد را به چند نفر فروخته است.
حال سوال من این است که بعد از 31 شهریور، آیا می توانم به استناد آن مبایع نامه از شخص شکایت کنم، به خواسته تحویل مورد مبایع نامه و سند و خسارت دیرکرد؟
چنانچه در آینده شرکت قرارداد را انکار کند، آیا دعوای جعل را می توانم از شخص و شرکت بکنم و ممکن است شرکت منع تعقیب بخورد ولی من قرارداد را از شخص گرفتم و به عنوان شاهد امضا کرده است و هم مبایع نامه تنظیم کردیم؟
-
2021/04/25 در 10:27 #82217
با سلام
برای آشنایی با ضوابط نقل و انتقال عرصه و اعیانی مسکن مهر به تاپیک های زیر مراجعه کنید:
آیا مالک واحد مسکونی مسکن مهر می تواند قرارداد اجاره به شرط تملیک تنظیم نماید؟
پیش فروش آپارتمان توسط شرکت پیمانکار سازمان مسکن
و اما نسبت به پرسش های مطرح شده در بخش پایانی درخواست شما، هر چند امتناع مدیر عامل از امضای سند انتقال می تواند مؤید نقص نقل و انتقالات صورت گرفته باشد لکن بدون بررسی روابط حقوقی فی ما بین افراد اشاره شده، ملاحظه مدارک تنظیمی آنان و بررسی ضوابط نقل و انتقال مسکن مهر، اعلام نظر میسر نیست.
پیشنهاد می شود به یکی از وکلای دادگستری آشنا به موضوع مراجعه کنید تا با بررسی حضوری مستندات شما اعلام نظر نمایند.
-
2021/05/23 در 23:01 #83993
با سلام و عرض ادب و سپاس از پاسخ شما
پیرو عرایض قبلی موفق شدم مدیر عامل شرکت پیمانکار را حضوری ملاقات کنم و امضای دیگری در حضور من پای قرارداد بزنند.
بعد از مدتی رئیس هیئت مدیره در پروژه حاضر شده و اجازه بازدید را نمی دهد و عنوان می کند مدیرعامل بدون اینکه اختیار داشته باشد، فروخته است و شرکت هیچ مسئولیتی ندارد.
پروژه مسکن مهر است و کارفرما و مالک زمین شرکت عمران است و مدیرعامل به استناد یک صورتجلسه هیئت مدیره شرکت عمران، در قبال پیشرفت پروژه و طی شرایطی اجازه فروش را به شرکت پیمانکار داده است.
حال رئیس هیئت مدیره شرکت پیمانکار منکر قرارداد پیش فروش است.
شرکت عمران هم اعلام می دارد اجازه فروش به پیمانکار داده شده ولی این اجازه ابلاغ نشده است.
در حال حاضر چه نوع دعوی علیه چه کسی باید طرح شود؟
-
2021/05/26 در 20:20 #84119
سلام
با توجه به قسمت اخیر پاسخ قبلی بنده، لازم است اسناد تنظیم شده مورد بررسی قرار گیرد تا مشخص شود آیا شرایط قراردادی انتقال وجود داشته یا خیر و بر اساس نتایج آن، نوع دعوی یا دعاوی مربوطه را تعیین کرد اما بدون این بررسی امکان اعلام نظر بیش از پاسخ قبلی ممکن نیست.
-
-
نویسندهنوشتهها
- برای پاسخگویی وارد انجمن شوید.