خودداری بازپرس از قبول وثیقه متهم

نمایش 1 پاسخ رشته ها
  • نویسنده
      آواتار حقوقی قضاوت آنلاینcoin_bax
      • مشارکت‌کننده

سلام ممنون بابت وقتی که برای پاسخ گویی میگذارید
        باجناق بنده کارمنده اداره زندان ها هست و در بخش فرهنگی فعالیت داره که بسته به نوع فعالیتش در بند های زندان و داخل زندان در رفت و آمد هست و حدود ۵ سال هم سابقه کار داره.
        حدود ۷۰ روز پیش مقداری مواد مخدر داخل زندان کشف شده و از یکی از زندانی ها که ایشون گفته من اینو از توی یکی از دستشویی ها پیدا کردم. البته گفته حجم مواد مخدری که تو دست شویی بوده زیاد بوده و من فقط یه مقدار ازش برداشتم آوردم، خودم و دوستام داخل بند مصرف کردیم و الباقی جنس هم میره نشونی میده از توی دستشویی پیدا میکنن که وزنش حدود ۸۰۰ گرم هست.
        وقتی این شخص مورد بازجویی قرار گرفته، ظاهرا گفته نفر قبلی که از دست شویی اومده بیرون همین باجناق ما بوده و به خاطر گفته ایشون فردای اون روز باجناق من به همراه ۳ تا زندانی دیگه منتقل میشن به اداره مواد مخدر. خلاصه بازپرس اول ۵ میلیارد تومان سند خواست که تامین شد ولی فردای اون روز نظرش عوض شد.
        الان بالای دو ماه هست که در بازداشت هست داخل همون زندانی که محل کارش هست و وثیقه هم قبول نمیکنه. ضمن اینکه اون شخص زندانی اومده گفته من از ترسم اسم ایشون رو آوردم ولی همچنان دادستان وثیقه قبول نمیکنه
        مگه میشه وقتی هیچ شواهدی علیه کسی نیست، اینجوری با ابروش بازی کرد و حتی وثیقه به این سنگینی رو هم قبول نکرد تا زمان دادگاهش برسه؟؟ ضمن اینکه مواد مخدر از نوع شیشه بوده.
        میخواستم بدونم تا چه زمانی دادستانی میتونه این بنده خدارو بدون قبول وثیقه در بازداشت نگهداره؟؟؟؟
        ممنون میشم راهنمایی بفرمایید. اگر روشی برای اقدام هست انجام بدیم.

آقای حقوقسیروس کبیری
        • مدیر انجمن

با سلام

می توانید طی شرح کتبی به همراه تصاویر قرار وثیقه و ملک معرفی شده برای توثیق، موضوع را به سرپرست دادسرای انقلاب ناحیه منعکس کرده و درخواست حل مشکل نمایید.

در صورت عدم نتیجه، می توانید اقدام مشابه را از طریق مراجعه به شخص دادستان عمومی و انقلاب تهران و یا معاون اول ایشان پیگیری نمایید.

در صورت وجود برخی شرایط قانونی، عمل بازپرس می تواند عنوان تخلف انتظامی و حتی جرم بازداشت غیرقانونی داشته و قابل تعقیب باشد.

نمایش 1 پاسخ رشته ها
      • برای پاسخگویی وارد انجمن شوید.