شرایط دعوای متقابل

• این موضوع 3 پاسخ، 2 کاربر را دارد و آخرین بار در 19:56در2020/07/30 بدست لوگوی قضاوت آنلاینمدیر به‌روزرسانی شده است.
نمایش 3 پاسخ رشته ها
  • نویسنده
      آواتار حقوقی قضاوت آنلاینaram
      • مشارکت‌کننده

با درود و احترام

اگر دعوای الزام به تنظیم سند رسمی فقط به طرفیت وکیل معامله طرح شده باشد،آیا خوانده می تواند دعوای متقابل اثبات عقد وکالت را بنماید؟

چون در دعوایی دیگر که قبلاً مطرح بوده، مالک منکر عقد وکالت شده بوده است و آیا جلب ثالث مالک هم باید انجام شود؟

لوگوی قضاوت آنلاینمدیر
        • مدیرکل انجمن

با سلام

شما قبلا همین سئوال را تاپیک

خواندگان دعوای الزام به تنظیم سند رسمی

طرح نمودید که به آن پاسخ داده شد. طرح مجددا آن در تاپیک مستقل بر خلاف

بند 11 ضوابط طرح پرسش حقوقی در انجمن های مشاوره حقوقی

می باشد. در صورت تکرار سئوال و حساب کابری شما از انجمن حذف خواهد شد.

آواتار حقوقی قضاوت آنلاینaram
          • مشارکت‌کننده

با درود و احترام

با سپاس و عذر خواهی به این دلیل که اینجانب با عنوان ارتباط کامل دعوای متقابل این سوال را مطرح نموده بودم و به دلیل تغییر عنوان، پاسخ را نیافتم و گمان کردم سوال ارسال نشده و مجددا در همین عنوان مطرح نمودم.

واقعا عذر خواهی می کنم از این به بعد حتما اگر پاسخ را نیافتم در عناوین دیگر جستجو خواهم نمود واقعا شرمنده ام.

با سپاس مجدد

لوگوی قضاوت آنلاینمدیر
            • مدیرکل انجمن

با سلام

بعد از ارسال تاپیک می توانید با رفرش صفحه از ثبت آن در انجمن مشاوره حقوقی قضاوت آنلاین اطمینان حاصل کنید.

تغییر عنوان تاپیک در برخی موارد صرفاً به جهت متناسب سازی عنوان درج شده با متن سئوال است که در مواردی از سوی سئوال کننده عنوان صحیحی انتخاب نمی شود.

برای دسترسی به جدیدترین تاپیک ها و بروز رسانی تاپیک های قبلی به همراه تازه ترین پاسخ های ارائه شده به آن ها، می توانید از لینک بروز رسانی تاپیک ها با قابلیت پیمایش صفحات موضوعات از جدیدترین به قدیمی ترین استفاده کنید.

همچنین در بخش سایدبار انجمن نیز می توانید از قسمت جدیدترین تاپیک ها و جدیدترین پاسخ ها استفاده کنید.

از این که مقررات انجمن را رعایت می نمایید، بسیار سپاسگزاریم.

نمایش 3 پاسخ رشته ها
          • برای پاسخگویی وارد انجمن شوید.