ضمانت اجرای استفاده از وکالت منفسخ چیست؟

نمایش 1 پاسخ رشته ها
  • نویسنده
      آواتار حقوقی قضاوت آنلاینarashsb
      • مشارکت‌کننده

سلام

بنده ملک خود را جهت اخذ وام به برادرم وکالت بلاعزل دادم. متاسفانه بعد از مدتی به نتیجه نرسید و به اتفاق به محضر رفتیم و ایشان از وکالت استعفا داد و وکالت باطل شد.

الان بعد از 3 سال، متوجه شدم که برادرم قبل از تاریخ ابطال وکالت، به شخصی دیگر تفویض وکالت نموده و نفر سوم دقیقا ۷ روز بعد از لغو وکالت‌نامه اولی (من و برادرم)، در یک محضر دیگر با تفویض وکالتی که داشته سند ملک را به نام خود زده است.

الان بنده باید از کی شکایت کنم و تحت چه عنوان تا ملکم دوباره به نام خودم شود؟

وکیل دادگستریعلیرضا مرادی
        • مدیر انجمن

با درود

پاسخ به سوال شما از یک طرف نیازمند ملاحظه متن کامل هر دو وکالت نامه‌های تنظیمی شما با برادرتان و نیز برادران با شخص ثالث، خاصه این که آیا برادر شما حق وکالت در توکیل داشته یا خیر و آیا در وکالت اعطایی شما به برادرتان صرفاً اخذ وام و ترهین ملک جهت آن قید شده بود یا علاوه بر آن اختیارات دیگری مانند انتقال مال موضوع وکالت به خود یا دیگری نیز وجود داشت و از طرف دیگر، تعیین دقیق رابطه حقوقی برادر شما با شخص ثالث و این که، آیا میان برادر شما و شخص ثالث تبانی صورت گرفته یا خیر و آیا شخص ثالث از استعفای برادر شما مطلع بوده یا خیر، است.

آگاهی به جهات ذکرشده در نوع و کیفیت پاسخگویی به سئوال شما و تمییز ضمانت اجرای حقوقی و کیفری موضوع مؤثر است.

نمایش 1 پاسخ رشته ها
      • برای پاسخگویی وارد انجمن شوید.