با سلام
اینجانب پرونده ای در یکی از شعب حقوقی دادگاه داشتم که پس از سه سال، انگار رای نیز خورده که در سامانه سخا رویت نمودم.
ولی 5 ماه پس از ختم پرونده، که لازم به ذکر است بگویم کلا به نوعی مرا به دعوی صوری کشانده بودند و از این موضوع اطلاع دارم و مدارک کافی برای اثبات در دستم است که تمامی موضوع صوری بوده و بخاطر این بوده که اسناد و مدارکم را از چنگم در آورده و به نوعی زمین خواری چند نفر بومی شهرستان را قانونی جلوه دهند
لذا پس از چند ماه بدون اینکه پرونده مفتوحی داشته باشم و بخاطر اعتماد به وکلایم که توسط شخصی که خود نیز از متصرفین است، معرفی شده بودند، به دادگاه رفتم و در دو جلسه اسناد عادی من را توسط قاضی و نمونه خط و امضا هم دریافت شد ولی در کپی هایی که گرفتم هیچ اثری از گفته هایم و اسنادم و حتی کتابت و نمونه امضایم نشود، حتی می خواستند به بهانه کارشناسی خط از من سی تا چهل برگه سفید امضا دریافت کنند که به مقدار تکه املاکی است که موروثی به من رسیده و این که همکاری برخی ورثه نیز با ایشان محرز است لذا نمی دانم به کدام مرجع شکایت کنم.
آیا می توانم از همه افراد دخیل در این موضوع با داشتن مدارک بلاشک تخلف ایشان و زمین خواری که مقداری از آن منابع طبیعی بوده و طبق سند در ید مالک و تخریب بیشه ها و قلمستان ها … از تمامی اصحاب این قضیه به دادگاه ویژه کارکنان دولت شکایت کنم؟
چون شهرستان ما خیلی کوچک است، متاسفانه امکان اعتماد به افراد محلی ندارم.