مرور زمان دعوای مطالبه خسارت ممانعت از حق

• این موضوع 3 پاسخ، 4 کاربر را دارد و آخرین بار در 18:58در2022/01/11 بدست لوگوی قضاوت آنلاینمدیر به‌روزرسانی شده است.
نمایش 3 پاسخ رشته ها
  • نویسنده
      آواتار حقوقی قضاوت آنلاینsabzivand
      • مشارکت‌کننده

سلام

شریک مشاعی بنده دادخواست حقوقی داده با عنوان خسارت ممانعت از حق با این مضمون که پنج سال پیش می خواسته ملک مشاع را اجاره دهد و من مانع شده ام، پس باید اجرت المثل سهم وی را برای پنج سال بپردازم و سه نفر شاهد هم در دادگاه شهادت داده اند که دیده اند من مزاحم شده ام و مستاجر خوشش نیامده رفته است.

خواستم بپرسم آیا این چنین ادعایی مشمول مرور زمان نمی شود؟ چون تهیه شهود حرفه ای توسط کار راه بندازها انجام می شود و دادگاه توجهی هم ندارد اساتید نظری دارند که چه دفاعی بکنم؟

آقای حقوقسیروس کبیری
        • مدیر انجمن

با سلام

مطالبه خسارت ناشی از مسئولیت مدنی مشمول مرور زمان نمی شود.

لازمه خسارت فوق، اثبات تحقق ارکان دعوی مسئولیت است که به نظر در دعوای طرح شده علیه شما وجود ندارد.

آواتار حقوقی قضاوت آنلاینsadi
          • مشارکت‌کننده

دروود خدا قوت

بنده راننده خودرو وانت یخچال دار هستم.وبرای صاحب ماشین کار میکنم خودرو در خارج از شهر وازگون شده . خودرو فاقد بیمه بدنه میباشد .سوال بنده در مورد خسارت اینه که کل خسارت رو باید راننده پرداخت کنه یا چون خودرو بیمه بدنه نداره صاحب خودرو هم در پرداخت هزینه سهمی دارد یا خیر .  با سپاس

لوگوی قضاوت آنلاینمدیر
            • مدیرکل انجمن

با سلام

سئوال شما بر خلاف «بند 6 ضواط طرح پرسش حقوقی در انجمن ها» در تاپیک حاضر مطرح گردید. برای پاسخگویی مدیران انجمن باید آن در تایپک مستقل در انجمن «تصادفات وسایط نقلیه و راهنمایی و رانندگی» مطرح کنید.

نمایش 3 پاسخ رشته ها
          • برای پاسخگویی وارد انجمن شوید.