برچسب ها: آزاد سازی حساب بانکی, انسداد حساب بانکی, حل مسدودی حساب بانکی, رفع انسداد حساب بانکی, مسدود سازی حساب بانکی
- این موضوع 1 پاسخ، 2 کاربر را دارد و آخرین بار در 20:38در2020/06/17 بدست علیرضا مرادی بهروزرسانی شده است.
-
نویسندهنوشتهها
-
-
2020/06/15 در 16:59 #69608
با سلام و قدردانی از زحمات بی دریغ حضراتعالی
اینجانب کارمند رسمی آموزش و پ می باشم که در سال ۹۶ ضامن یا کفیل متهمی شدم که جرم آن حمل و نگهداری ۹/۵ لیتر مشروبات الکلی دست ساز بوده است.
پس از گذشت دو سال و اندی، شعبه اجرای احکام ابلاغ کردند که متهم را به دادگاه معرفی کنم اما متهم از حضور در دادگاه امتناع و فرار می کند.
با وجود گرفتن حکم جلب وی و به همراه مامورین ۱۱۰ به منزلش رفته اما موفق به دستگیری وی نشدیم و متهم در تماس تلفنی که با بنده داشت، اعلام کرد به دادگاه نمی آد و راه دیگری برای خلاص شدنت پیدا کن.
در ضمن وی ۶ماه حبس تعزیری به همراه ۶۰ ضربه شلاق و یک میلیون و ۴۰۰ هزار جریمه نقدی محکوم شده است و هم چنین دادگاه اقدام به مسدود سازی تمامی حساب های بانکی بنده از ۲ ماه قبل نموده است.
حالاٌ لطفاٌ منو راهنمایی کنید، چه راهی برای آزاد سازی حساب بانکی حقوقم وجود دارد، چرا که بنده متاهل و سه فرزند دارم.
لازم به ذکر است، متهم هیچ گونه سابقه کیفری نداشته و این اولین سابقه وی محسوب می شود.
-
2020/06/17 در 20:38 #69825
با درود
به موجب مواد 229 و 500 قانون آیین دادرسی کیفری، مسئولیت کفیل تا زمان اجرای حکم است و مقام قضایی حق دارد محکوم علیه را از طریق کفیل برای اجرای حکم احضار نمایند که باید مسبوق به تمرد محکوم علیه از حضور نزد آن باشد.
با توجه به این که در سئوال مشخص نیست که آیا به جهت عدم توانانی کفیل در حاضر کردن محکوم علیه در مهلت یک ماهه قانونی، دستور ضبط وجه الکفاله از سوی دادستان دادسرای عمومی و انقلاب صادر شده یا خیر، حکم هر دو فرض بیان می شود:
الف- ضبط وجه الکفاله
در صورت احضار محکوم علیه از کفیل و عدم توانایی وی در حاضر کردن محکوم علیه در مهلت یک ماه قانونی، دادستان دستور ضبط وجه الکفاله را صادر کرده باشد، دستور توقیف حساب های بانکی برای وصول وجه الکفاله، قانونی است که در این صورت، همکاری کفیل در جلب محکوم علیه، در صورت توفیق در آن، با لحاظ حکم ماده 236 قانون آیین دادرسی کیفری از جهت رفع اثر از دستور ضبط دادستان و ضبط حداکثر یک چهارم از وجه آن قرار قابل توجیه است.
ب-عدم ضبط وجه الکفاله
با توجه به رویه غالب مراجع قضایی در کمک به کفیل و جلوگیری از ضبط وجه الکفاله، در صورتی که علیرغم احضار محکوم علیه از طریق کفیل و عدم امکان حاضر کردن وی در مهلت فوق، هنوز دستور ضبط وجه الکفاله صادر نشده باشد، در این صورت، صدور دستور ضبط حساب های بانکی کفیل فاقد توجیه قانونی خواهدبود.
پینشهاد می شود، شرحی به دادستان دادسرای پیش گفته نوشته و تصریح نمایید که با توجه به عدم صدور دستور ضبط وجه الکفاله و با توجه همکاری شما در جلب محکوم علیه، راساً و یا طی دستوری خطاب به دادیار اجرای احکام، نسبت به رفع توقیف حساب های شما اقدام نمایند.
-
-
نویسندهنوشتهها
- برای پاسخگویی وارد انجمن شوید.