برچسب ها: AVB, ارتباط میزان الکل با درصد الکل, درصد الکل, رابطه درصد الکل با میزان الکل, کاربرد درصد الکل, کاربرد میزان الکل, نوشیدنی الکلی
- این موضوع 2 پاسخ، 1 کاربر را دارد و آخرین بار در 00:23در2019/10/04 بدست مدیر بهروزرسانی شده است.
نمایش 2 پاسخ رشته ها
-
نویسندهنوشتهها
-
-
2019/10/04 در 00:14 #48502
میزان الکل چیست و با آنچه که مردم درصد الکل می گویند چه ارتباطی دارد و کاربرد آن چه می باشد؟
-
2019/10/04 در 00:16 #48503
میزان الکل یا در اصطلاح عامه مردم درصد الکل که به اختصار ABV یا alc/vol نشان داده میشود، استانداردی برای نشان میزان الکل (اتانول) موجود در یک نوشیدنی الکلی است.[۱][۲][۳]
این استاندارد در سرتاسر جهان مورد استفاده قرار میگیرد.[۴]
منابع
- ↑ “Lafayette Brewing Co. Beer Terms”. http://www.lafayettebrewingco.com. Archived from the original on 19 February 2012. Retrieved 2008-07-05.
- ↑ “Glossary of whisky and distillation”. http://www.celtic-whisky.com. Archived from the original on 12 February 2012. Retrieved 2008-07-05.
- ↑ “English Ales Brewery Monterey British Brewing Glossary”. http://www.englishalesbrewery.com. Archived from the original on 19 February 2012. Retrieved 2008-07-05.
- ↑ “Frequently Asked Questions – CAMRA”. http://www.camra.org.uk. Archived from the original on 28 March 2009. Retrieved 2008-07-05.
- ↑ Robinson, Jancis. The Oxford Companion to Wine, 3rd edition, (Oxford University Press: 2006). See alcoholic strength at p. 10.
- ↑ Robinson, Jancis. The Oxford Companion to Wine, 3rd edition, (Oxford University Press: 2006). See fortification at p. 279.
-
2019/10/04 در 00:23 #48504
نمونهها
نوشیدنی میزان الکل آبمیوه (به شکل طبیعی پدید میآید.) کمتر از ۰٫۱% ماءالشعیر ۰٫۰% تا ۱٫۲% کامبوچا ۰٫۵% تا ۱٫۵% کفیر ۰٫۵% تا ۲٫۰% بوزا ۱% چیچا ۱% تا ۱۱% (معمولاً ۱% تا ۶%) شراب سیب ۲% تا ۸٫۵% آبجو ۲% تا ۱۲% (معمولاً ۴% تا ۶%) میانگبین ۸% تا ۱۶% شراب ۹% تا ۱۶% (معمولاً ۱۲٫۵% تا ۱۴٫۵%)[۵] ساکی (شراب برنج) ۱۵% (یا ۱۸% تا ۲۰% اگر پیش از بستهبندی رقیق نشود.) شراب تقویتشده ۱۵٫۵% تا ۲۰%[۶] (در اتحادیه اروپا, ۱۸% تا ۲۲%) سوجو ۱۷% تا ۴۵% (معمولاً ۱۹%) لیکورها ۱۵% تا ۵۵% مزکال, تکیلا ۳۲% تا ۶۰% (معمولاً ۴۰%) ودکا ۳۵% تا ۵۰% (معمولاً ۴۰%) براندی ۳۵% تا ۶۰% (معمولاً ۴۰%) ویسکی ۴۰% تا ۵۵% (معمولاً ۴۰%) جین ۴۰% تا ۵۰% (معمولاً ۴۰%) کاشاسا ۳۸% تا ۵۴% رام (عرق نیشکر) ۳۷٫۵% تا ۸۰% باکاردی ۱۵۱ ۳۸% تا ۸۰% اشتروه ۳۸% تا ۸۰% ابسنث ۴۵% تا ۸۹٫۹% کوکوروکو ۹۳% تا ۹۶% عرق دو آتشه ۹۵% تا ۹۶% الکل خالص ۹۹%+
-
-
نویسندهنوشتهها
نمایش 2 پاسخ رشته ها
- برای پاسخگویی وارد انجمن شوید.