- این موضوع 1 پاسخ، 2 کاربر را دارد و آخرین بار در 14:06در2021/01/22 بدست کیانوش جاودانی بهروزرسانی شده است.
-
نویسندهنوشتهها
-
-
2021/01/19 در 14:48 #80708
سلام خسته نباشید
بنده مغازه دار هستم. چند روز پیش یک نفر با من بیرون از مغازه درگیر شد و انگشت من رو شکست که تمام مغازه دار ها دیدن، بعد رفت و چند نفر دیگه از دوستاشو آورد و یه سیلی به من زد.
فرداش رفتم پزشکی قانونی طرف مقابلم رفته به دوستاش گفته و به عبارتی دگر زنی کرده ولی گفته که من رفتم چند کوچه پایین تر و با تیز بر زدم دستش. رفته دوستاشو به عنوان شاهد معرفی کرده ک مثلا من رفتم پایین تر با تیز بر زدمش
الان موضوع من چجوری پیش میره؟؟؟؟؟؟
دو روز بعد از درگیری طرفم مقابلم اومد و معذرت خواهی کرد و منم پیگیر شکایتم نشدم. یه روز بعد از پزشکی قانونی رفتم بیمارستان گفتن شکسته و گچ گرفتن منتها بخاطر اینکه قصد شکایت نداشتم به بیمارستان گفتم از پشت بام افتادم.
سلام مجدد در رابطه با سوال قبلیم باید بگم، لحظه اول که من رو تهدید می کنه با دست، دوربین مغازه ضبط کرده ولی درگیری زیر دوربین نبوده
من تا ساعت ۶ و ۲۲ دقیقه زیر دوربین بودم، چون درگیری ساعت ۵ و نیم شروع شد و تا ساعت ۶ مامور اومد و صورت جلسه کرد.
حین صورت جلسه عموی همونی که انگشتمو شکست، اومد زد تو سینم، تهدید کرد و فوش داد که اینو دوربین ضبط کرده.
بعد رفته پایین تر یا خود زنی کرده یا داده دوستاش زدنش، از ترس اینکه انگشتمو شکسته و شاکی شدم من مغازه را بستم سریع رفتم کلانتری ولی اونا زودتر از من رفته بودن کلانتری الان نمیدونم چی میشه.
-
2021/01/22 در 14:06 #80770
با سلام
در پاسخ به بخش اول سئوال می توانید با معرفی شهود حادثه به دادگاه که شهادت دهند ایشان شما را مورد صدمه بدنی قرار داده و در زمان خروج از محل درگیری سالم بوده، درخواست استماع شهادت شهود کنید. همچنین می توانید در این خصوص درخواست تحقیق محلی نیز نمایید.
علاوه بر آن می توانید از شهود معرفی شده نامبرده نسبت به جزئیات حادثه از جمله زمان و مکان، نحوه درگیری و صدمه دیدن هر یک و غیره پرسش هایی را نمایید تا خلاف شهادت آنان ثابت شود.
نسبت به بخش دوم سئوال، در صورتی که بتوانید خلاف اقرار خود را با طریق مقتضی از جمله شهادت شهود ثابت کنید، می توانید نسبت به طرح شکایت متقابل علیه شاکی و نیز با لحاظ ضبط تهدید عموی ایشان به شما و در صورت داشتن دلیل ایراد صدمه به سینه و فحاشی، علیه این شخص شکایت نمایید.
ضمنا اگر هر گونه توضیحی دارید باید در ذیل همین تاپیک درج کنید و مجاز به باز کردن تاپیک جدید نمی باشد، این کار خلاف بند 11 ضوابط طرح پرسش حقوقی در انجمن است و موجب مسدود شدن حساب شما و دسترسی از انجمن خواهد شد.
-
-
نویسندهنوشتهها
- برای پاسخگویی وارد انجمن شوید.