نحوه جبران خسارت ابطال سند انتقال ملک به نام برنده مزایده

نمایش 1 پاسخ رشته ها
  • نویسنده
      آواتار حقوقی قضاوت آنلاینhamedjafari
      • مشارکت‌کننده

سلام

بنده یک حسابی از کسی داشتم از سال ۹۲ و بعد از چند سال، ملکی رو برای مزایده به دادگاه معرفی کردن، کسی تو مزایده شرکت نکرد ولی در مزایده دوم خودم شرکت کردم و ملک رو برنده شدم.

چون مبلغ مزایده کمتر از بدهیشون به من بود، اومدن ۳ تا چک چند ماهه به من دادن. چک اول دویست میلیون وصول شد، چک دوم صد میلیون بعد از ۳۵ روز وصول شد، چک سوم ۱۳۵ میلیون وصول نشد.

اینجانب به دادگاه مراجعه کردم. رئیس دادگستری آقای ابراهیمی و معاون آقای مختاری با دست خط خودشون به اجراحی احکام نوشتند که «سند به نام برنده مزایده تنظیم گردد» و به من گفت مابقی مبلغ رو واریز کنید.

منم مبلغ بالا بود مزایده رو با قرض جور کردم و به حساب دادگستری واریز کردم و اجرای احکام سند برای من صادر کردن و پرونده مختومه شد.

صاحبخونه بعد از چند ماه رفت شکایت کرد از دست من و اجرای احکام و با پارتی بازی، تو دو جلسه، بدون حضور اجرای احکام، رای به «ابطال سند» دادن، سندی که در تاریخ ۹۷/۵/۸ به نام من خورده،

بنده اعتراض زدم، چند روز بعد پیام اومد که پرونده رفته تجدید نظر و جالب تر اینکه یک روز نیم بعد، تجدید نظر همون رای رو صادر کرد.

می خوام بدونم، اگه دادگاه یا اجرای احکام اشتباه کردن، من باید این خسارتی که بهم وارد شده رو، از کی بگیرم؟

لطفا راهنمایی کنید.

آقای حقوقسیروس کبیری
        • مدیر انجمن

سلام

با توجه به این که اعتراض صاحبخانه و حکم های صادر شده را در سئوال بیان ننمودید، نمی توان در مورد آن ها و ابطال سند مزایده اعلام نظر کرد.

در مورد:

انواع مسئولیت های مقامات قضایی و نحوه جبران خسارات وارده به طرفین پرونده به تاپیک:

نحوه استناد به مواد قانونی تخلفات انتظامی قضات در مراجع قانونی

آشنایی با قریب به 70 نوع تخلف قاضی تاپیک:

انواع تخفات انتظامی قضات در قوانین موضوعه کشوری

اطلاع از نحوه طرح شکایت و مدارک لازم برای آن و آثار شکایت انتظامی در پرونده دادرسی تاپیک:

شرایط شکلی شکایت انتظامی از قضات در دادسرای انتظامی قضات و آثار سلبی آن

آگاهی از این که شاکی انتظامی حداکثر تا چه مدت فرصت برای طرح شکایت از قاضی دارد، تاپیک :

مرور زمان تخلف انتظامی قضات و تأثیر اثبات تخلف قاضی در پرونده دادرسی

را مطالعه نمایید.

نمایش 1 پاسخ رشته ها
      • برای پاسخگویی وارد انجمن شوید.