فساد قاضی و وکیل در پرونده

نمایش 1 پاسخ رشته ها
  • نویسنده
      آواتار حقوقی قضاوت آنلاینpeyman
      • مشارکت‌کننده

سلام و خسته نباشید

من ۵ سال پیش از پدرم وکالت گرفتم که سهم الارث شو از برادر کلاهبردارش بگیرم. ارث پدری ۷ هزار متر زمین کشاورزی بود و خانه پدری وکیلم داشتم.

۲ سال از پرونده گذشت وکیلم گفت همه چیز به نفع منه ولی بعدش زد زیر همه چیز، بعدش من مشکوک شدم و رفتم از صفحات مهم پرونده کپی برابر اصل گرفتم و خوب مطالعه کردم و فهمیدم ۷ مورد فساد توی پرونده هست که مشخصه توی پرونده فساد شده،

حتی ۷ بار برای دبیرخانه قوه قضائیه نامه نوشتم با مدارک توضیح کامل دادم اونها هم برای پیگیری بیشتر پرونده رو می فرستادن برای رئیس کل دادگستری مرکز استان محل سکونت ما که استان گیلان هست و اونها هم هر دفعه می گفتن مشکلی توی پرونده نیست.

یک نمونه اینکه در فروش نامه ای که پدر فروخته به مادر، نوشته شده هزار و پانصد متر همون مزرعه رو مادر ۷ هزار متر فروخته به پسر چرا قاضی توجه نکرده؟

فقط این نیست، هفت مورد دیگه هست که از چشم قاضی عمدأ جامونده بخدا به پیر به پیغمبر فساد شده نمیدونم کی فساد کرده، این نیاز به بررسی داره
        من مدرکم دارم، چرا یک نفر پاسخگو نیست.

الان باید چیکار کنم، ممنون میشم راهنماییم کنید.

وکیل دادگستریعلیرضا مرادی
        • مدیر انجمن

با درود

اعلام نظر نسبت به صحت و سقم تخلفات و جرایم احتمالی صورت گرفته از سوی قاضی دادگاه و نیز وکیل مدافع پرونده، بدون مطالعه پرونده و آگاهی کامل از آن میسر نمی باشد.

پیشنهاد می شود، با مراجعه به یکی از وکلای حاذق در موضوع پرونده و نیز آشنا به قوانین و مقررات انتظامی قضات از جمله قانون نظارت بر رفتار قضایی و نیز آیین نامه اجرایی قانون نظارت بر رفتار قضایی قضات و همچنین قوانین مربوطه تخلف انتظامی وکلای دادگستری، از ایشان بخواهید که پرونده دادرسی را با دقت مطالعه تا در صورت وقوع تخلف و وجود دلایل اثبات آن، نسبت به طرح شکایت انتظامی از قاضی در دادسرای انتظامی قضات و وکیل در دادسرای انتظامی کانون وکلای دادگستری مربوطه و در ارتکاب جرم از سوی آنان، طرح شکایت کیفری علیه اقدام نماید.

نمایش 1 پاسخ رشته ها
      • برای پاسخگویی وارد انجمن شوید.