رفع اشتباه از تاریخ وقوع جرم تحصیل مال

نمایش 1 پاسخ رشته ها
  • نویسنده
      آواتار حقوقی قضاوت آنلاینparia moghadam
      • مشارکت‌کننده

با سلام و احترام

باستحضار می رساند اینجانب به جرم کلاهبرداری از شخصی که بنام اینجانب تسهیلات بانکی دریافت کرده بود شکایت کردم و پرونده در دادسرای جرایم اقتصادی به کلاهبرداری جلب به دادرسی صادر شد.

متاسفانه ارجاع به دادگاه کیفری ۲ شد و یکی از شعباتی که در جلسات رسیدگی قاضی به صراحت اعلام کردند که این آقا منتفع تسهیلات بوده ولی بدلیل داشتن وکالت از بنده، جعل را رد کردند و به سبب جعل کلاهبرداری هم وارد ندانستند و به خواسته وکیل متهم، تحصیل مال رای دادند که ان را باستناد تاریخ های در شکواییه مشمول مرور زمان دانسته اند و رای برایت داده اند.

سوال اینجانب این هست با اینکه در جلسه دادگاه اعلام کردم و قراردهای بانکی در پرونده کاملا مشخص است که برای سال ۹۳ و ۹۴ می باشد، چون در شکواییه تاریخ و به اشتباه ۹۲ زدم مشمول مرور زمان دانسته اند.

برای تجدید نظری بنده چه لایحه و درخواستی بدم که من تاریخ درج اتهامات در شکوایه را اشتباه زدم و اسناد و مدارک همگی گویای تاریخ وقوع جرم می باشد.

لطفا اینجانب را راهنمایی کنید

با سپاس

ترازوی عدالتکیانوش جاودانی
        • مدیر انجمن

با سلام

شکواییه ادعا نامه شاکی برای رسیدگی به جرم اعلامی است که تعیین صحت و سقم آن نیازمند رسیدگی قضایی می باشد. بر این اساس، مرجع قضایی نباید به صرف ذکر تاریخ وقوع جرم در شکواییه، آن را ملاک عمل قرار داده و بر اساس آن مبادرت به اتخاذ تصمیم نماید بلکه باید با رسیدگی قضایی آن را احراز کند، همان گونه که اگر جرمی مشمول مرور زمان شده ولی شاکی در شکواییه تاریخی را ذکر کند که با احتساب آن جرم مشمول مرور زمان نخواهد، نباید ملاک عمل مرجع فوق قرار گیرد.

بنابراین، در صورتی که دلایل مستندی در اختیار دارید که جرم مشمول مرور زمان نشده است، از رأی صادره درخواست تجدیدنظرخواهی نماید.

متأسفانه اعلام نظر در ماهیت امر به جهت عدم اطلاع از جزئیات پرونده امکان پذیر نیست.

نمایش 1 پاسخ رشته ها
      • برای پاسخگویی وارد انجمن شوید.