شرایط صدور حکم محکومیت در چک

نمایش 1 پاسخ رشته ها
  • نویسنده
      آواتار حقوقی قضاوت آنلاینAmirni
      • مشارکت‌کننده

با سلام

قاضی برای پشت امضا چک، بعد از سه ماه از تاریخ سررسید، حکم محکومیت صادر کرده، البته برای پشت امضا

آیا این حکم وجاهت قانونی دارد؟

ترازوی عدالتکیانوش جاودانی
        • مدیر انجمن

با سلام

سئوال شما از این جهت که، مقصود از «پشت امضا چک» چیست، این امضاء متعلق به کدام یک از مسئولین چک می باشد و مراد ذکر عبارت «بعد از سه ماه از تاریخ سررسید» تأکید بر چه امری می باشد، مبهم است.

با وجود فوق، اگر چک حال بوده و امضای ظهر چک متعلق به ضامن و یا ظهرنویس باشد، صدور حکم به محکومیت هر یک از آنان در حدود مسئولیت شان صحیح است.

آواتار حقوقی قضاوت آنلاینheydaryavari
            • مشارکت‌کننده

سلام

من چند سال پیش یک حیاط خریدم. 48.5 میلیون دادم، مبلغ 1.5 میلیون برای سند از پول فروشنده نگه داشتم. قولنامه دستی بود در روستا و فقط یک شاهد داشت.

من همان سال 92 چون ورشکست شدم، نتونستم به موقع پول همان 1.5 میلیون سند را به فروشنده بدهم.

بعد قولنامه را گم کردم و برادرم فهمید و رفت پول فروشنده را داد و قولنامه لاشه سند را گرفت و بواسطه دادن وکالت فروش به فردی دیگر، از او چول نزول کرد و بعداً پولش را داد و سند را گرفت و حالا حیاط را من گرفته و می گوید سند زده به نام خودش .

شاهد قولنامه نیز با فروشنده فامیل است و به دادگاه نمی آید و کپی قول نامه را دارم ولی اصلش سوخته یقسن دارم

آیا من می توانم حیاطم را بگیرم؟

من چگونه می توانم احقاق حق کنم؟

خواهشا کمکم کنید الان بیرون مانده ام.

لوگوی قضاوت آنلاینمدیر
              • مدیرکل انجمن

با سلام

سئوال شما بر خلاف «بندهای 6 و 7 ضوابط طرح پرسش حقوقی در انجمن های مشاوره حقوقی» مطرح گردید که به دلیل با تاپیک «شکایت انتقال مال غیر از طریق وکالت در فروش» به انجمن «انتقال مال غیر» منتقل تا در آنجا پاسخ داده شود.

لطفا برای نظم مطالب، راهنمای انجمن‌های مشاوره خقوقی مطالعه و در هنگام طرح سئوال و یا پاسخگویی به آن رعایت نمایید.

نمایش 1 پاسخ رشته ها
          • برای پاسخگویی وارد انجمن شوید.