مسئولیت تکمیل واحد سریداری ساختمان

نمایش 3 پاسخ رشته ها
  • نویسنده
      آواتار حقوقی قضاوت آنلاینمحمدرضا سلطان نژاد
      • مشارکت‌کننده

در ساختمان 4 واحدی که سازنده واحد ها را تکمیل کرده و فروخته است، فضایی در طبقه همکف در پروانه به عنوان سریداری دارد.

حال با توجه به این که همه واحد ها فروش رفته اند، هزینه تکمیل این واحد بر عهده کیست؟

اگر سازنده که در زمان ساخت مالک تمام واحدها بوده، تعهدی در شهرداری مبنی بر تکمیل سرایداری در آینده داده باشد، آیا در حال حاضر این تعهد از نظر حقوقی با توجه به اینکه واحدها دیگر به نام وی نیستند، قابلیت پیگیری دارد؟

وکیل دادگستریعلیرضا مرادی
        • مدیر انجمن

با درود

تا زمانی که ساخت ساختمان براساس پروانه ساختمانی صادره صورت نگیرد، گواهی پایان کار شهرداری صادر نمی شود، مگر این که پروانه در مراحل ساخت مطابق ضوابط  معینه اصلاح و به تصویب شهرداری برسد.

در صورتی که از مذاکرات مقدماتی، توافق سازنده با خریداران و به ویژه قرارداد تنظیمی طرفین، قبول ادامه اجرای تعهد سازنده در تکمیل سرایداری از سوی خریداران احراز نشود، تعهد سازنده به قوت خود باقی بوده و مکلف است نسبت به تکمیل سریداری برابر پروانه صادره به هزینه خود اقدام نماید.

در صورت امتناع از انجام تعهد، می توانید با استناد به پروانه ساخت، تعهد سازنده در شهرداری برای تکمیل سریداری و قرارداد تنظیمی با خود، نسبت به طرح دعوای الزام به ایفای تعهد در تکمیل سریداری در دادگاه حقوقی اقدام، وی را ملزم به اجرای آن نمایید.

آواتار حقوقی قضاوت آنلاینمحمدرضا سلطان نژاد
          • مشارکت‌کننده

بسیار ممنون از پاسخ شما

من قصد امتیاز 5 ستاره را داشتم، اما از سمت چپ حساب کردم و ظاهراً قابل تغییر نیست.

عذرخواهی مرا بپذیرید و در صورت امکان رای من را به 5 تغییر دهید.

وکیل دادگستریعلیرضا مرادی
            • مدیر انجمن

با درود و تشکر بسیار از قدرشناسی شما

نمایش 3 پاسخ رشته ها
          • برای پاسخگویی وارد انجمن شوید.